Birminghamből erősítene tovább a Real

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 27. 07:47
Klaas-Jan Huntelaar és Lassana Diarra megszerzésével nem fejezte még be a téli nagybevásárlást a Real Madrid labdarúgócsapata. A bajnoki címvédő, ám a mostani szezonban a várakozáson alul szereplő spanyolok ugyanis kivetették hálójukat az Aston Villában futballozó Ashley Youngra is, akiért 25 millió fontot sem sajnálna Juande Ramos.


A Real Madrid 21 millió fontot már kicsengetett Diarráért, és hasonló összegbe került Huntelaar játékjogának megszerzése, ám ez még nem elég Juande Ramosnak.

 

A korábbi Tottenham-edző többször is kifejtette: a jelenlegi keret nem alkalmas arra, hogy versenyképes legyen a Barcelonával. Igaz, a fővárosiakat több sérülés is sújtja, az már eldőlt, hogy Ruud van Nistelrooy és Mahamadou Diarra számára befejeződött a szezon.

 

Ramos azonban még nem fejezte be a nagybevásárlást, legújabb kiszemeltje az Aston Villában futballozó Ashley Young. A villámgyors szélsőhöz azonban ragaszkodik a birminghami együttes, ám a Realnál a pénz nem akadály: Ramos ugyanis akár 25 millió fontot is megadna a játékosért. Igaz, Young megítélésében nincsenek közös nevezőn a felek, hiszen a vezetőség szerint ennyit nem ér a valóban tehetséges futballista.

 

„Young a legjobb szélső Angliában” – nyilatkozta Ramos. – „Nincs kétségem afelől, hogy hatalmas karriert fut be Spanyolországban.”

 

A Real vezetői néhány napon belül döntést hoznak arról, hogy harcba szállnak-e Young megszerzéséért.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu