A Bayern büntetőkkel verte az MU-t

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 30. 23:48
A Bayern München nyerte az Audi-kupa felkészülési tornát, a házigazda németek góltalan kilencven perc után tizenegyesekkel győzték le 7-6-ra az angol Manchester Unitedet. Az Allianz Arenában, 69 ezer néző előtt rendezett mérkőzés hőse a bajorok két büntetőt is hárító kapusa, Michael Rensing volt. A harmadik helyet a Boca Juniors szerezte meg, az argentinok is büntetőpárbajban kerekedtek fölül a Milanon.


Üdítőleg hathat a siker a Franck Ribéry, Luca Toni, Miroslav Klose, Ivica Olic négyesfogatot nélkülöző német csapatra, amely meglehetősen feszült légkörben készült a 2009-2010-es idényre.

Az egyik oldalon Mario Gómez csak kapufáig, Thomas Müller Van der Sarig jutott, a másikon Dimitar Berbatov kapufás ollózása és egy Micheal Owen-lövést követő Rensing parádé érdemel említést.

A cserejátékosok sem a góllövő cipőjüket vették fel, így jöhettek a tizenegyesek a tornagyőzelemért. Rensing Patrice Evra és John Evans büntetőjét semlegesítette, diadalhoz segítve ezzel csapatát a rangos tornán.

A bajorok a hétvégén már tétmeccset játszanak (igaz a hatodosztályú Neckarelz ellen), a jövő héten pedig már rajtol is a Bundesliga.

NÉZZE MEG A TIZENEGYESPÁRBAJT VIDEÓN!

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu