KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHAEL RENSING"
A 7. osztályba száműzték a Bayern-kapust 2010. november 24. 18:37 A hetedik vonalbeli VFR Garchingnál edz az Oliver Kahn örökösének kikiáltott Michael Rensing. A Bayern München korábbi 26 éves hálóőre a télen alighanem új csapat után néz, miután mind Hans-Jörg Butt, mind Thomas Kraft megelőzte a kapusrangsorban. A nyár óta szabadügynök Rensing iránt több német és spanyol együttes is érdeklődik a hírek szerint.
 
Munkanélküli lett a Bayern kapusából 2010. szeptember 5. 18:41 Fél év alatt óriásit fordult a világ Michael Rensinggel, a német bajnok Bayern München korábbi első számú kapusával. A nyáron szélnek eresztették, azóta munkát keres.
 
Rensing csomagol és elhagyja a Bayernt 2009. november 11. 15:01 Bizalomvesztést érez, ezért jövő nyáron elhagyja a Bayern Münchent a nemrég még Oliver Kahn méltó utódjának tartott Michael Rensing. Erről a labdarúgó beszélt a Sport Bildnek.
 
A Bayern büntetőkkel verte az MU-t 2009. július 30. 23:48 A Bayern München nyerte az Audi-kupa felkészülési tornát, a házigazda németek góltalan kilencven perc után tizenegyesekkel győzték le 7-6-ra az angol Manchester Unitedet. Az Allianz Arenában, 69 ezer néző előtt rendezett mérkőzés hőse a bajorok két büntetőt is hárító kapusa, Michael Rensing volt. A harmadik helyet a Boca Juniors szerezte meg, az argentinok is büntetőpárbajban kerekedtek fölül a Milanon.
 
Labdarúgás: Klinsmann megvédte a sokat kritizált Rensinget 2008. szeptember 23. 19:21 Jürgen Klinsmann, a Bayern München vezetőedzője kiállt a hétvégén súlyos vereségbe beleszaladó csapat kapusa Michael Rensing mellett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu