Botrány után bajnokot vert pókeresünk

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 11. 18:34
Bombaerős asztalnál remekelt, azonban a szerda esti órákban kiesett a Budapest Poker Opent kérdéses okok miatt kihagyó Traply Péter a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) prágai főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em viadalon. A további négy 1/B napon szereplő magyar közül Obál Frigyes és Polner Attila a második fordulóba jutott, László Csaba és Rátkai István búcsúzott.


Traply Péter a nyári világbajnokság főversenyén szerzett magának hírnevet, majd az EPT Budapesten történtek után nagy vihart kavart távolmaradása a BPO-tól. A játékos állítása szerint kitiltották a magyar bajnokságot rendező Tropicana Casinóból, így a Bélabácsi becenévre hallgató fiatal klasszis az EPT prágai állomásán kárpótolhatta magát.

 

A szerencse nem kedvezett számára, bomberős asztalnál foglalt helyet, ahol a friss világbajnok Peter Eastgate illetve az EPT Budapesten győztes William Fry is serénykedett. Az illusztris társaságban eleinte nem igazán jött ki számára a lépés, majd egy óra alatt háromszorosára növelte zsetonjai számát.

 

Hóemberekkel (nyolcas párral) kivégezte Fry-t, hiszen szettre javult, máris a porba hullt az angol feje. Nem sokkal később pedig sorral javította helyzetét. A menetelése viszont nem sokkal később véget ért, flösse egy fullal találkozott, így búcsúzott, nem sikerült előkelő eredménnyel feledtetnie a BPO előtt történteket Traplynak.

 

Kevés zsetonnal, de továbbment Obál Frigyes és Polner Attila, mindketten a kezdő tízezres összeg környékén léptek a második napra. Asztalhoz ült szerdán László Csaba és Rátkai István is, számukra azonban nem jött ki a lépés, mindketten kapituláltak.

 

EPT PRÁGA, ZSETONÁLLÁS AZ 1. FORDULÓ UTÁN, 590 INDULÓ:
Christer Johansson Svédország 108,100
Manuel Bevand
Franciaország
97,200
Alessio Isaia Olaszország 95,300
Ludovic Lacay Franciaország 94,200
Fredrik Nygard Finnország 86,400
...Bíró Dániel Magyarország 52,000
...Obál Frigyes Magyarország 10,300
...Polner Attila Magyarország 9,500
Traply Péter Magyarország kiesett
László Csaba Magyarország kiesett
Rátkai István Magyarország kiesett
Saskőy Szabolcs Magyarország kiesett
Somodi Balázs Magyarország kiesett
Tóth Zoltán Magyarország kiesett

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu