KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT_PRAGA"
Elátkozták a rekorddöntő pókerjátékost 2009. december 7. 18:38 Európában párját ritkítja az olasz profi pókeres, Luca Pagano, aki szombaton alig néhány hét leforgása alatt második alkalommal írta át az EPT (European Poker Tour) történelemkönyveit. A nívós sorozat prágai főversenyen tizenharmadik alkalommal végzett fizetős helyen, amely önmagában új rekord, de ami ennél is nagyobb teljesítmény, hogy röviddel később döntőbe került, pályafutása során hatodszor. Mindezzel egyetlen gond akad, mint eddig mindig, most is lecsúszott a győzelemről.
 
Megállíthatatlan volt az olasz családapa 2008. december 15. 13:08 A 44 éves olasz családapa, Salvatore Bonavena nyerte a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) prágai állomásának főversenyét, az 5,000 eurós NL Hold'em viadalt vasárnap hajnalban. A győztes 570 fős mezőnyből került ki, 774 ezer euróval gazdagodott.
 
Elcsenték a magyar összes zsetonját 2008. december 12. 20:25 A mezőny hátsó feléből felkapaszkodott, csodát viszont már nem tudott művelni Bíró Dániel a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága főversenyén az 5,000 eurós NL Hold'em viadal harmadik fordulójában. A magyar olasz ellenfele megkérdőjelezhető, rossznak tekinthető megadása leplezte le honfitársunkat, aki az 570 fős mezőnyben az előkelő 18. helyen zárt, így 13,800 euróval gazdagodott.
 
Bravúr kapujában lépett az utolsó magyar 2008. december 12. 13:49 Kitűnő rajtot vett a harmadik fordulóban az utolsó talpon maradt magyar versenyző, Bíró Dániel, a PokerStars EPT Prága főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em viadalon. Honfitársunk már nem lehet rosszabb, mint 24. helyezett.
 
Van magyar túlélő a prágai pokolban 2008. december 11. 22:25 Ugyan kevés zsetonnal, azonban a legjobb 32 közé jutott Bíró Dániel a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága csütörtöki versenynapján. A magyar játékos szinte nullával egyenlő állásba került egy szerencsétlen parti után, azonban hősies küzdelemben felküzdötte magát és pénteken a 25. helyről ismét asztalhoz ülhet. A második fordulóba bejutó másik két honi versenyző közül Polner Attila az 51., fizetős helyen zárt, Obál Frigyes korábban búcsúzott.
 
Botrány után bajnokot vert pókeresünk 2008. december 11. 18:34 Bombaerős asztalnál remekelt, azonban a szerda esti órákban kiesett a Budapest Poker Opent kérdéses okok miatt kihagyó Traply Péter a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) prágai főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em viadalon. A további négy 1/B napon szereplő magyar közül Obál Frigyes és Polner Attila a második fordulóba jutott, László Csaba és Rátkai István búcsúzott.
 
Prágában bukott el a vásárhelyi pókerhős 2008. december 10. 16:10 Hamar kiesett az októberi EPT (Európai Pókersorozat) Budapesten döntő asztalig menetelő Tóth Zoltán a PokerStars EPT prágai állomásán. Viszont jóval az átlagos zsetonmennyiség felett az élmezőnyben zárta az 1/A napot Bíró Dániel. A rutinos játékos egy bubi szettel zsebelt be hatalmas kasszát, majd ügyes emelésekkel operált a 272 induló között. A kedden asztalhoz ülő további két magyar versenyző, Saskőy Szabolcs és Somodi Balázs búcsúzott.
 
Magyar játékos áll a prágai élmezőnyben 2008. december 9. 20:40 Bíró Dániel az első nap hajrájához érkezve remekül manőverezve, az élmezőnyben tartózkodik a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em tornán kedden. Három további magyar induló, Saskőy Szabolcs, Somodi Balázs és a sorozat budapesti állomásán döntőző Tóth Zoltán már búcsúzott. A dán sztár, Gus Hansen újabb élő tornáról távozott idejekorán.
 
A friss világbajnok Prágába érkezik 2008. november 29. 17:39 Jelezte részvételi szándékát a december elején rendezendő PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) prágai állomására a két héttel ezelőtt világbajnoki címet szerző dán Peter Eastgate.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu