Elcsenték a magyar összes zsetonját

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 12. 20:25
A mezőny hátsó feléből felkapaszkodott, csodát viszont már nem tudott művelni Bíró Dániel a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága főversenyén az 5,000 eurós NL Hold'em viadal harmadik fordulójában. A magyar olasz ellenfele megkérdőjelezhető, rossznak tekinthető megadása leplezte le honfitársunkat, aki az 570 fős mezőnyben az előkelő 18. helyen zárt, így 13,800 euróval gazdagodott.


Csütörtökön csaknem a kiesők táborát gyarapította, mégis továbbjutott Bíró Dániel a prágai verseny harmadik fordulójába, a legjobb 32 közé. Kevés zsetonjával gyors cselekvésre kényszerült, felszabadultan játszhatott, hiszen már biztos a fizetős helyek között végezhetett, egy előkelő pozíció megszerzéséhez viszont bravúrra lett volna szüksége.

 

A magyar játékos szerencsés sorsolást kapott, igazi nagy névvel nem kellett farkasszemet néznie asztalánál. Nem is tétlenkedett honfitársunk, hamar duplázott és 150 ezer zseton mögül szemlélte az eseményeket. Flöss sietett segítségére egy A4-A9 partiban, ahol kevés esély látszott sikerére.

 

Röviddel később ismét csoportosultak az emberek Bíró asztala körül, újabb nagy partira került sor részvételével. Egy adok-kapok után két gyenge lap – a magyar J7-se egy K6-sal – csapott össze. Ismét bajban volt versenyzőnk, azonban ezúttal fullra fejlődött és már a középmezőny elejében várta a folytatást.

 

Közben hulltak a játékosok, már a legjobb húszon belül jártak és Bíró még mindig állta a sarat. Szerencsétlenségére egy kérdőjeles megadás tett pontot prágai menetelésének végére.

 

Egy olasz riválisával keveredett komolyabb csatába, emeléseket, visszahívások követték, végül ellenfele Qh-7h-9c-8s közös lapoknál megadta Bíró all-injét A8-cal, így leleplezte a a magyar blöffjét, KT-et mutatott. 

 

Bíró Dániel ezzel kitűnő eredményt ért el, a 18. helyen zárt, így 13,800 euróval gazdagodott.

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu