KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BIRO_DANIEL"
Ilyen volt a magyarok ötödik EPT-idénye 2009. május 18. 20:30 VIDEÓKKAL. Az EPT (Európai Pókersorozat) minden korábbi rekordját megdöntve, valódi áttörést ért el a május elején zárult ötödik évadjában. Nincs ez másképp a magyar pókerjátékosokkal sem, akik soha nem látott számban fordultak meg az öreg kontinens vezető bajnokságának 11 állomásán, köztük Budapesten. Összesen 91-en szerepeltek valamely főversenyen, nyolcszor értek fizetős helyek közé, kétszer pedig a döntő asztalra. Ez azt jelenti, hogy 336 ezer eurót (95 millió forintot) kerestek az asztalokon. A számok azonban néha hazudnak, tekintsünk vissza, milyen is volt magyar szempontból az EPT ötödik évadja!
 
Elcsenték a magyar összes zsetonját 2008. december 12. 20:25 A mezőny hátsó feléből felkapaszkodott, csodát viszont már nem tudott művelni Bíró Dániel a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága főversenyén az 5,000 eurós NL Hold'em viadal harmadik fordulójában. A magyar olasz ellenfele megkérdőjelezhető, rossznak tekinthető megadása leplezte le honfitársunkat, aki az 570 fős mezőnyben az előkelő 18. helyen zárt, így 13,800 euróval gazdagodott.
 
Bravúr kapujában lépett az utolsó magyar 2008. december 12. 13:49 Kitűnő rajtot vett a harmadik fordulóban az utolsó talpon maradt magyar versenyző, Bíró Dániel, a PokerStars EPT Prága főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em viadalon. Honfitársunk már nem lehet rosszabb, mint 24. helyezett.
 
Van magyar túlélő a prágai pokolban 2008. december 11. 22:25 Ugyan kevés zsetonnal, azonban a legjobb 32 közé jutott Bíró Dániel a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága csütörtöki versenynapján. A magyar játékos szinte nullával egyenlő állásba került egy szerencsétlen parti után, azonban hősies küzdelemben felküzdötte magát és pénteken a 25. helyről ismét asztalhoz ülhet. A második fordulóba bejutó másik két honi versenyző közül Polner Attila az 51., fizetős helyen zárt, Obál Frigyes korábban búcsúzott.
 
Prágában bukott el a vásárhelyi pókerhős 2008. december 10. 16:10 Hamar kiesett az októberi EPT (Európai Pókersorozat) Budapesten döntő asztalig menetelő Tóth Zoltán a PokerStars EPT prágai állomásán. Viszont jóval az átlagos zsetonmennyiség felett az élmezőnyben zárta az 1/A napot Bíró Dániel. A rutinos játékos egy bubi szettel zsebelt be hatalmas kasszát, majd ügyes emelésekkel operált a 272 induló között. A kedden asztalhoz ülő további két magyar versenyző, Saskőy Szabolcs és Somodi Balázs búcsúzott.
 
Magyar játékos áll a prágai élmezőnyben 2008. december 9. 20:40 Bíró Dániel az első nap hajrájához érkezve remekül manőverezve, az élmezőnyben tartózkodik a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em tornán kedden. Három további magyar induló, Saskőy Szabolcs, Somodi Balázs és a sorozat budapesti állomásán döntőző Tóth Zoltán már búcsúzott. A dán sztár, Gus Hansen újabb élő tornáról távozott idejekorán.
 
Belendültek a magyarok a bádeni Eb-n 2008. október 15. 01:17 Bíró Dániel és Forgács Gyula kitűnő versenyzéssel 164 induló közül az előkelő 11. illetve 15. helyet szerezte meg a Badenben zajló póker Európa-bajnokság legfontosabb versenyszámában, a 4,000 eurós NL Hold'em főversenyen. Traply Péter az 1,000 eurós NL Hold'em számban 90 nevező közül az elismerésre méltó hetedik helyet csípte el.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu