A Riviérán ütközik a magyar pókerlégió

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 13. 21:30
Öt magyar játékos indulására biztosan számíthatunk a korábban Budapestet is megjárt EPT (Európai Pókersorozat) ötödik szezonjának utolsó állomásain. Az április végi két gigantikus torna közül előbb az 5,000 eurós nevezési díjú San Remóba az online „Benkot" fedőnév alatt játszó Benkő Tibor már biztosan kijutott, Traply Péter pedig egyelőre gondolkodik az induláson. A Monte Carló-i 10,000 eurós NL Hold'em-nagydöntőre pedig további három magyar megjelenésére számíthatunk.


A dúsgazdag város kedves kis országunk számára, hiszen 2008-ban éppen itt érte el a magyar póker legnagyobb sikerét Kaló Dénes, amikor a második helyet szerezte meg. A kiváló amatőr megjelenésére ezúttal is számíthatunk, csakúgy, mint több Internetről bejutott játékosunkra.

 

Eddig biztosan tudható, elutazik még Monte Carlóba a napokban fantasztikus sikert elérő Traply Péter, a WPT-világbajnokságra készülő Markovits Ádám, továbbá Benkő Tibor és az online berkekben „Ajven" néven pókerező honfitársunk is.

 

A San Remó-i viadalra az előző évben 701-en neveztek, a győztes pedig 869 ezer euróval távozhatott, míg a miniállamban 842-en próbáltak szerencsét, gigantikus, 2 millió eurós fődíjat generálva.

 

Előbbi torna április 18-23. között zajlik, utóbbira április 28 és május 3. között kerül sor.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu