KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZF_EGER"
Először aranyérmes az Eger 2011. május 17. 22:57 Történetében először lett bajnok az Eger férfi vízilabdacsapata, miután a 2010/11-es idény döntőjének kedd esti visszavágóján remek hajrával, két góllal nyert a hevesi fővárosba címvédőként érkező, s az első meccset 8-7-re nyerő Vasas ellen.
 
Meglepő Honvéd-siker a Magyar Kupában 2010. november 21. 18:18 Bizonyára kevesen számítottak a sorozat kezdetén a mostani végeredményre, de végül a Honvéd férfi pólócsapata teljesen megérdemelten nyerte a Magyar Kupát. Vad Lajos vezetőedző csapata ugyanis a nyolc között a tavalyi győztes és nem mellesleg bajnoki címvédő Vasast, az elődöntőben az alaposan megerősödött FTC-t, majd a vasárnapi fináléban a két olimpiai bajnokot is szerződtető Egert is felülmúlta.
 
Honvéd-Eger döntő a Magyar Kupában 2010. november 20. 20:50 Nem történt meglepetés a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében: a Honvéd 9-7-re győzte le az FTC-t, míg az Eger 9-3-ra múlta felül az indiszponált Szegedet. A finálét vasárnap játsszák, amelyben a hevesi együttes tűnik esélyesebbnek.
 
Kellemetlen egri vereség az Euroligában 2010. november 13. 13:33 Kimondva-kimondatlanul is a Final Four elérése a kitűzött cél, ehhez képest az egri pólósok váratlan és nem "kalkulált" kudarccal kezdték az Euroliga csoportkörét. Gerendás György együttese 10-9-re kapott ki a D csoport első fordulójában a Barceloneta vendégeként.
 
Magyar sikerek az európai kupákban 2010. október 11. 07:50 Mind a négy magyar férficsapat sikerrel vette a hétvégi akadályt az európai vízilabdakupákban: a Szeged és az Eger az Euroligában jutott fel a kontinens legjobb 16 együttese alkotta főtáblára, míg a Ferencváros és a Honvéd a második számú sorozatban, a LEN Kupában lépett tovább az első selejtezőkörből az október 22. és 24. közt esedékes másodikba.
 
Három magyar csapat az Euroligában 2010. október 10. 13:06 Az OB I aranyérmeseként alanyi jogon nyolcaddöntős Vasas és a továbbjutását szombaton biztosító Szeged után harmadikként az Eger is bejutott a férfi vízilabda Euroliga csoportkörébe.
 
Infarktus miatt visszavonul a center 2010. szeptember 15. 09:45 Rendkívül súlyos és valószínűleg visszavonhatatlan döntést hozott a bajnoki ezüstérmes ZF Eger vízipólósa: Bárány Attila befejezte pályafutását. A válogatottnál is számításba vett center nemrég szívinfarktuson esett át, orvosai pedig nem javasolták a versenyszerű sportolás folytatását - írta a Heves megyei Hírlap.
 
Újabb ászok hagyták el a magyar bajnokot 2010. június 10. 14:00 Újabb jelentős veszteség érte a legutóbbi négy bajnokságot megnyerő TEVA-VasasPlaketet: a Varga-fivérek, Dániel és Dénes után a pekingi olimpián aranyérmes válogatott két erőssége, Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor is új együttest választott. A testvérpár a Primorje Rijekához, vagyis Horvátországba igazolt, utóbbi két klasszis viszont honi riválist,. a sorozatban háromszor bajnoki ezüstérmes ZF-Egert választotta.
 
Bravúrsikert aratott a címvédő Vasas 2010. május 15. 13:23 Hiába vezetett már 4-0-ra és 5-2-re is a vendég Vasas, az alapszakaszgyőztes Eger talpra állt, 5-5-re, majd 6-6-ra alakította az eredményt. Végül a vendégek ismét lépéselőnybe kerültek, a végén pedig szerencsés védekezéssel megőrizték a minimális "fórt". Így Földi László csapata 2-1-re vezet a férfi vízilabda-bajnokság döntőjében, egy sikerre áll attól, hogy sorozatban negyedszer legyen aranyérmes.
 
Túlóra után került lépéselőnybe az Eger 2010. május 8. 19:38 Hatalmas csata után, 5 méteres párbajt követően a ZF Eger 12-11-re legyőzte a címvédő TEVA- VasasPlaket együttesét a férfi vízilabda-bajnokság döntőjének első összecsapásán. Az utolsó párharcban a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán hárította a Pekingben aranyérmes, amúgy ex-egri Kis Gábor lövését.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu