Infarktus miatt visszavonul a center

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 15. 09:45
Rendkívül súlyos és valószínűleg visszavonhatatlan döntést hozott a bajnoki ezüstérmes ZF Eger vízipólósa: Bárány Attila befejezte pályafutását. A válogatottnál is számításba vett center nemrég szívinfarktuson esett át, orvosai pedig nem javasolták a versenyszerű sportolás folytatását - írta a Heves megyei Hírlap.


 

"Nem volt előzetesen semmi panaszom – nyilatkozta Bárány Attila. – Mindig komolyan vettem az orvosi ellenőrzéseket, még külön terheléses vizsgálatra is jártam, mert édesapámnak is voltak szívproblémái. A vizsgálatok szerint a bal kamra falánál volt elzáródás, egy közepesnél enyhébb szívelhalás. Extrém terhelésnél bármikor előfordulhatna ritmuszavar és szívleállás. Nincs illúzióm. Javulhat az állapot, de jól tudom: az élsport kizárt."

 

A 32 éves játékos a szombaton zárult zágrábi Európa-bajnokság előtti keretszűkítésnél került ki a válogatottból. 

Bárány azt is elmondta a megyei lapnak, hogy két gyerekes apaként nem hozhatott más döntést. Három diplomát szerzett, szeretne a sportág közelében maradni.

"Készültem a civil életre, három diplomám van, informatikus, mérnöktanár és programtervező matematikus, igaz, az elmúlt években minden energiámmal a vízilabdára koncentráltam."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu