KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VLADAN_FILIPOVICS"
Nincs béke, a bundabotrány folytatódik 2010. május 26. 12:10 Vladan Filipovics játékosügynök mellett kiállnak ügyfelei abban az ügyben, melyben a korábbi futballista, valamint két, általa képviselt labdarúgó nevét is nyilvánosságra hozta egy belga napilap, azt írva: egy Bajnokok Ligája-mérkőzés eredményét manipulálták. Megnyugvás azonban továbbra sincs az ügyben, hiszen több válogatott futballistánkat is csalással vádoltak meg. Egyelőre név nélkül...
 
Belgiumban már nevekkel „fut” a Loki-ügy 2010. május 21. 16:40 Újabb és egyáltalán nem kellemes fejlemény látott napvilágot a DVSC-TEVA Bajnokok Ligája-szereplése kapcsán, egy belga lap szerint már több személy került a gyanúsítottak közé. Vesztegetésben való közreműködéssel vádolják a menedzser Filipovics Vladant, valamint a kapus Vukasin Polekszicset és a védő Mészáros Norbertet.
 
Huszti: Az Udinese sem állhat az utunkba 2009. február 27. 11:50 Nem panaszkodhatnak a Zenit Szentpétervár hívei, csapatuk kettős győzelemmel jutott tovább a VfB Stuttgarttal szemben az UEFA-kupa legjobb tizenhat együttese közé. Huszti Szabolcs, a címvédő magyar légiósa kezdőként 73 percet játszott, és egy sárga lappal zárta az összecsapást. A válogatott játékos éppen társaival utazott haza, így ügynökén, Filipovics Vladanon keresztül tudtuk meg, hogyan élte meg belülről az összecsapást.
 
Huszti lesz Arsavin utódja a Zenitnél 2009. február 1. 20:25 Oroszországba igazolt Huszti Szabolcs, a Hannover magyar válogatott középpályása, ugyanis mostantól a 2008-as UEFA-kupa-győztes Zenit Szentpétervárt erősíti majd - mondta el a SportHirado.hu-nak a szélső menedzsere, Filipovics Vladan. A kiváló játékos négy évig lesz az orosz bajnokságot legutóbb az ötödik helyén záró együttes alkalmazásában. Husztit új klubja a minden bizonnyal az Arsenalhoz szerződő Andrej Arsavin pótlására igazolta le.
 
Labdarúgó NB II: pert nyert az FTC, nem kell 130 milliót fizetni 2008. október 17. 15:18 A Ferencváros pert nyert Bill Jennings, a klub korábbi játékosának, Gera Zoltánnak az ügynöke, Vladan Filipovics egyik segítője ellen.
 
Filipovics szerint Huszti távozik 2008. június 6. 08:15 Huszti Szabolcs a nyáron otthagyja a Hannovert – legalábbis így véli, a játékos ügynöke, Vladan Filipovics. A menedzser úgy érzi, nem a magyar futballistának kell kilincselnie új csapat után, hanem azok keresik majd őt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu