Filipovics szerint Huszti távozik

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 6. 08:15
Huszti Szabolcs a nyáron otthagyja a Hannovert – legalábbis így véli, a játékos ügynöke, Vladan Filipovics. A menedzser úgy érzi, nem a magyar futballistának kell kilincselnie új csapat után, hanem azok keresik majd őt.


Tíz gól és tíz gólpassz. Ez áll Huszti Szabolcs neve mellett a 2007/2008-as szezon végén. Ám hiába a jó teljesítmény, várhatóan a következő bajnokságban már magyar futballistájuk nélkül lépnek pályára az alsó-szászországiak.

 

Huszti már hosszabb ideje vitában áll klubjával, mivel az több másik játékoshoz képest alacsonyabb fizetéssel honorálja szolgálatait. Ezt a klub is elismerte, és egy jobb ajánlatot tett a magyar futballistának, német sajtóértesülések szerint majdnem megduplázta a középpályás pénzét.

 

A hannoveriek később azonban visszavonták ezt az ajánlatot, és könnyen lehet, hogy ez a klub és Huszti közös történetének a végét jelenti. Vladan Filipovics szerint ügyfele ugyanis távozik a nyáron, és emellett kritizálta a klub vezetését is.

„Szabolcsnak ott kell hagynia a Hannovert” – mondta a menedzser a Bild című lap megkeresésére. – „Nem értem a vezetőséget, ugyanis korábban adtak egy ajánlatot, aztán öt hónapig nem jelentkeztek. Most pedig kitalálják, hogy döntsünk három hét alatt. Ők tudják mit akarnak…”

 

Filipovics hozzátette, hogy most egy másik klub ajánlatára várnak, úgy érzi, nincs arra szükségük, hogy ők keresgéljenek a piacon. A menedzser nem érti Christian Hochstätter sportigazgató nyilatkozatát sem, aki azt mondta: a szerződés-hosszabbítási ajánlat visszavonása nem jelenti automatikusan, hogy Husztinak mennie kell a klubtól. Erről majd később dönt a vezetőség.

 

A magyar futballista neve az elmúlt napokban több klubnál is felmerült, a Hamburgot tartották a legkomolyabb érdeklődőnek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu