KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VILAGBAJNOKI_SELEJTEZO"
Magyarázat a kudarcra: Nyuszik voltunk 2011. június 12. 14:47 Bulath Anita egyet aludva a történtekre sem jött rá arra, mi történt a magyar női kézilabda-válogatottal a németek elleni vb-selejtező visszavágóján. A Debrecenből Veszprémbe igazolt átlövő szerint k nem volt előjele a fájó kudarcnak, egyik pillanatról a másikra esett szét a csapat. A németek elleni 27-22-es vereséggel, összesítésben hétgólos különbséggel nem csak a decemberben esedékes világbajnokságtól, hanem a londoni olimpiától is elbúcsúztak a magyar lányok...
 
Kézis tragédia: se vb, se olimpia... 2011. június 11. 18:55 Kétgólos hátrányban, mégis optimistán vártuk a németek vb-selejtező visszavágóját, a magyar női kézilabda-válogatott azonban lehangolóan, olykor teljesen tanácstanul játszott - nem is lehetett más a vége, mint vereség. Sokáig sajgó pofont kapott szombaton a szakág. Rögzítsük a fájó tényeket: nélkülünk kerül sor a decemberben esedékes brazíliai világbajnokságra, és a jövő nyári londoni olimpián sem szurkolhatunk a lányoknak...
 
Doppingellenőrök jártak a lányoknál 2011. június 11. 10:53 A németek elleni női kézilabda vb-selejtezőt megelőző utolsó tréningen, pénteken este megjelentek a Magyar Antidopping Csoport (MACS) ellenőrei is, több játékosnak is mintát kellett adnia. Mátéfi Eszter keze alatt 18 játékos készül a sordöntő találkozóra, a szövetségi kapitány, mivel nem kell utazni, közvetlenül a szombati visszavágó (17:30) előtt nevezi meg azt a 16 játékost, aki majd pályára léphetnek Győrben.
 
Reménykeltő vereség Németországban... 2011. június 5. 20:05 A magyar női kézilabda-válogatott tűréshatáron belüli, 26-24-es vereséget szenvedett a németek elleni világbajnoki első, idegenbeli mérkőzésén. A szünetben még a mieink vezettek, a szünet után azonban feljavult védekezésének, s határozottabb támadójátékának köszönhetően fordított a német csapat. Kikapni sohasem kellemes, a kétgólos hátrány azonban nem sok, jó eséllyel ledolgozható a jövő szombati visszavágón.
 
Mátéfi kapust és beállót hagy itthon 2011. június 4. 09:06 Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya pénteken este 18-ról 16 fősre szűkítette a Németország elleni, vasárnap 18:30-kor esedékes idegenbeli vb-selejtezőre készülő keretét. A szakember döntésének értelmében egy beálló és egy kapus marad itthon, s a televízió előtt szurkol majd a társaknak.
 
Mocsai Lajos: Ez a szív diadala volt! 2010. június 21. 16:09 Csapata küzdeni tudását, akarását és kitartását emelte ki Mocsai Lajos a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Szlovénia ellen aratott hősies 28-25-ös, világbajnoki részvételt érő győzelmet követően. A szakember elismerte az ellenfél képességeit, de hozzátette, a hajrára egyszerűen kiismertük, megtanultuk játékukat, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utolsó tíz percben nem kaptunk gólt.
 
FIFA: Nincs újrajátszás! 2009. november 20. 11:58 A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntésének értelmében nem játsszák újra a francia-ír világbajnoki-pótselejtező visszavágóját, miután az illetékesek elutasították a szigetországiak óvását. Mint ismert, a hazaiak egyenlítőgólját szabálytalanság előzte meg, ám a játékvezető továbbengedte a játékot, így Raymond Domenech együttese utazhat Dél-Afrikába.
 
„Az utóbbi évek legjobb angol csapata" 2009. szeptember 10. 13:01 Az utóbbi évek talán legjobb teljesítményét nyújtotta szerda este az angol labdarúgó-válogatott. Fabio Capello csapata 5-1-re intézte el Horvátországot világbajnoki selejtezőn és sorozatban nyolcadik sikerével kijutott a jövő évi dél-afrikai vb-re. Frank Lampard - aki a győzelemből két találattal vette ki a részét - elmondta, sok remek együttesben szerepelt már, ám ez a gárda kiemelkedik közülük. Klubtársa, John Terry is egyetértett barátjával és hozzátette, élvezni kell a sikert, amelyért oly sokat szenvedtek korábban.
 
Válságban Argentína, Maradona feje a tét 2009. szeptember 10. 09:35 Videókkal! Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a világbajnoki selejtezők során Argentína. A Diego Maradona vezette csapat ezúttal Paraguay otthonában maradt alul egy góllal, amivel „továbbjuttatta" az ellenfelet a dél-afrikai vb-re. Javier Mascheranóék jelenleg az ötödikek és ha így marad, akkor szégyenszemre pótselejtezőre kényszerülnek. A nagy riválissal ellentétben a brazilok - biztosított afrikai útjuk tudatában - 4-2-re verték hazai pályán Chile legjobbjait. A nyáron Villarrealba igazolt Nilmar mesterhármassal feledtette Kaká, Lucio és Luis Fabiano hiányát.
 
Ez mi volt?! Nehéz lesz elszámolni vele 2009. szeptember 9. 22:38 Megint egy fejesgól, megint egy vereség. Miért nem tud megszületni az a bizonyos áttörés? Erwin Koeman együttese Portugália ellen sorozatban második hazai mérkőzését veszítette el a világbajnoki selejtezők során. Ezzel eldőlt, egyenes ágon már biztosan nem tudunk kijutni a dél-afrikai megmérettetésre, és a második helyhez is csoda kell. A vesztünket a Real Madrid hátvédje, Pepe fejesgólja jelentette az első félidő tizedik percében. Javuló támadójátékunk sem volt elég átütő azonban ahhoz, hogy mi is betaláljunk.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu