KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VARGA_JOZSEF"
Bernáth visszavonul, Varga visszatér 2014. június 17. 15:11 Bernáth Csaba úgy döntött, hogy felhagy az aktív futballal, míg a DVSC másik kiválósága, Dombi Tibor pályaedző lesz a második csapatnál, de emellett játszik az NB III-ban, és az első keretnél is számításba veszik. Varga József másfél év után visszatér a hajdúsági együtteshez és a Ferencvárostól átigazolt Aleksandar Jovanovic is Debrecenben folytatja labdarúgó pályafutását - jelentette be Szima Gábor, a klub elnöke.
 
Klubcsere előtt állnak a magyar sztárok 2011. szeptember 23. 14:46 Korábbi és jelenlegi válogatott labdarúgók, így Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel, Juhász Roland és Varga József is hamarosan klubot válthat. Filipovics Vladan, a négy futballista ügyeit intéző FIFA-licences játékosügynök pénteken a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy közülük van olyan is, aki akár már a téli átigazolási szezonban új csapathoz kerülhet.
 
Nem igazol el a Loki két sztárja 2011. május 26. 14:13 A Debreceni futballcsapat hivatalos honlapján tagadja azokat az információkat, miszerint Varga József és Adamo Coulibaly a bolgár Levszki Szófiához igazolna. Czvitkovics Péter után tehát nem veszít el újabb két meghatározó játékost a hajdúsági alakulat. Egyelőre legalábbis.
 
Újonc, visszatérők Egervári keretében 2010. november 3. 13:06 Kihirdette a november 17-ei Litvánia elleni barátságos mérkőzésre készülő 19 fős keretét Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A névsorban először találjuk meg a Newcastle ifjú légiósa, Kádár Tamás nevét és némi kihagyás után ismét Hajnal Tamásét, illetve Varga Józsefét, az őszi Eb-selejtezőkön szerepet kapó Vadócz Krisztiánét és Vanczák Vilmosét viszont hiába keressük.
 
Szalai és Varga nem utazik Stockholmba 2010. szeptember 1. 22:17 Szalai Ádám és Varga József nélkül utazik el a magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön a Svédország elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
 
Ilyen volt a Loki-Fiorentina belülről! 2009. október 21. 14:24 Emelt fővel távozhattak a pályáról a Debreceni VSC játékosai kedd este a Puskás Ferenc Stadionban, a legtöbben mégis el voltak keseredve a vereséggel végződő hétgólos csata után. Rudolf Gergely, Komlósi Ádám, Varga József és Bodnár László a SportHirado.hu-nak értékelt az emlékezetes találkozó után.
 
Varga: Lettek volna kedvezőbb ellenfelek 2009. szeptember 3. 14:00 Varga József, a Debrecen középpályása nyilatkozott a sporthirado.hu-nak; Bajnokok Ligájáról, nehéz sorsolásról, hírnévről és nem utolsó sorban tetoválásokról! A 21 éves futballista elárulta, szerencsésebb sorsolást is kaphatott volna a Loki, de szerinte így sem lehetetlen a pontszerzés.
 
Debrecenből kéne menni – 22 év után 2008. július 2. 18:18 Nem is olyan régen még a DVSC-Aquaticum szakmai stábjában dolgozott együtt Skaliczki László és Varga József, csütörtökön pedig előbbi a férfi, utóbbi a női főiskolai válogatott edzőjeként utazik az olaszországi Velencében rendezendő világbajnokságra. Most már az is közös bennük, hogy mindketten szakítottak a debreceniekkel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu