Nem igazol el a Loki két sztárja

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 26. 14:13
A Debreceni futballcsapat hivatalos honlapján tagadja azokat az információkat, miszerint Varga József és Adamo Coulibaly a bolgár Levszki Szófiához igazolna. Czvitkovics Péter után tehát nem veszít el újabb két meghatározó játékost a hajdúsági alakulat. Egyelőre legalábbis.


Több sajtóorgánum – bolgár lapokra hivatkozva – arról számol be, hogy a Loki két játékosa, Adamo Coulibaly és Varga József Bulgáriában, a Levszki Szófia csapatánál folytatja. A lapok szerint Georgi Ivanov, a klub sportigazgatója az NB I 30. fordulójában a Debreceni VSC–Haladás meccsen személyesen is megfigyelte az említett két labdarúgót.

A DVSC vezetői az év kacsájának nevezték a hírt - írja a dvsc.hu. Kiderült, hogy a klubot nem kereste senki, de egyébként sem igazol Adamo Coulibaly és Varga József a Levszki Szófiába, amely csapatot a Debrecen kettős győzelemmel búcsúztatott a Bajnokok Ligája rájátszásában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
NB I: Alves a kanadai tabellán is első
A labdarúgó NB I 2010-11-es idényének gólkirálya, a bajnok Videotonban szereplő André Alves a gólpasszok tekintetében is eredményes volt, így ő végzett a kanadai táblázat élén....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu