Varga: Lettek volna kedvezőbb ellenfelek

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 3. 14:00
Varga József, a Debrecen középpályása nyilatkozott a sporthirado.hu-nak; Bajnokok Ligájáról, nehéz sorsolásról, hírnévről és nem utolsó sorban tetoválásokról! A 21 éves futballista elárulta, szerencsésebb sorsolást is kaphatott volna a Loki, de szerinte így sem lehetetlen a pontszerzés.


Varga József élete eddigi legnagyobb sikerét könyvelhette el, mikor a Debrecen utolsó BL selejtező mérkőzésén, a Puskás Ferenc Stadionban betalált a Levszki Szófiába kapujába és Rudolf Gergely álomtalálatának, valamint a társak remek produkciójának köszönhetőn feljuttatta csapatát a főtáblára. Nagyon boldog, hogy ilyen neves klubok ellen rúghatja majd a bőrt. Csapattársaival úgy döntött, egy közös, a BL csillagokat ábrázoló tetoválással emlékezik meg a fantasztikus eredményről.

A fiúk alig várják, hogy bizonyíthassanak nemzetközi porondon is, megmutathassák tehetségüket. Természetesen mindenki szeretne meg-megvillanni, a Loki tele van válogatott szintű játékosokkal, de Varga szerint, a csapat összetartó, egységes, ezért is jutottak el idáig. Reméli, ez ezután sem fog megváltozni.

Az újonnan jött hírnév jól esik a futballistáknak, nagyon örülnek, hogy ilyen sokan szorítanak nekik. Persze lesz miért izgulni, nem könnyű sorsolást kapott a DVSC. „Lettek volna kedvezőbb csapatok is pontszerzés szempontjából. Ilyen csapatokkal szemben minimálisak az esélyeink, de nem tartom lehetetlennek a pontszerzést”- tette hozzá bizakodóan az ifjú titán.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu