KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DVSC"
DVSC-Videoton a döntőért 2014. április 3. 15:52 A címvédő Ferencváros a Diósgyőrrel, a bajnokságban listavezető Debrecen pedig a Videotonnal találkozik a labdarúgó Ligakupa elődöntőjében.
 
Kezdődik a Loki-stadion átépítése 2013. január 28. 13:31 Kedd délelőtt kezdik meg a bontási/építési munkákat a Nagyerdei Stadion déli kapujánál - írja a DVSC hivatalos honlapja. A rekonstrukciónak köszönhetően nemzetközi mérkőzések megrendezésére is alkalmas arénaja lehet majd 2014-ben Debrecennek.
 
A DVSC BL-meccsét vizsgálja az UEFA? 2010. május 19. 21:50 A német ARD televíziós csatorna FAKT című műsorának információja szerint "legalább egy mérkőzés" bundagyanússá vált a labdarúgó Bajnokok Ligája mostani idényében, az MDR tv pedig úgy tudja: a Debrecen egyik meccsét vizsgálja az európai szövetség (UEFA).
 
Varga: Lettek volna kedvezőbb ellenfelek 2009. szeptember 3. 14:00 Varga József, a Debrecen középpályása nyilatkozott a sporthirado.hu-nak; Bajnokok Ligájáról, nehéz sorsolásról, hírnévről és nem utolsó sorban tetoválásokról! A 21 éves futballista elárulta, szerencsésebb sorsolást is kaphatott volna a Loki, de szerinte így sem lehetetlen a pontszerzés.
 
A Debrecen ősi riválisával találkozik 2009. augusztus 27. 16:06 Augusztus 28-án, pénteken indul a Soproni Liga hatodik fordulója, ami érdekes mérkőzéseket tartogat a magyar futball szurkolói számára, többek között a jelenlegi tabella második és utolsó helyezettjének, a Videoton és a Zalaegerszeg csapatának összecsapását. Izgatottan várhatjuk a kedden a Bajnokok Ligája főtáblájára feljutott Debrecen VSC Nyíregyháza elleni rangadóját is. Íme, egy kis előzetes a hatodik fordulóhoz!
 
Miski és Radulovics hazautazott 2009. január 15. 14:07 A DVSC hivatalos honlapja szerint a két kapus már nem a Lokival készül, ügyükben később születik döntés.
 
Ligakupa: Máté Péter féléves kihagyás után térhet vissza a Lokiba 2008. október 15. 10:07 A ma délután fél négykor kezdődő DVSC-TEVA–Nyíregyháza labdarúgó Ligakupa találkozón a debreceni együttesben főleg azok kapnak lehetőséget, akik máskor kevésbé jutnak szóhoz. Azonban Máté Péter személyében ott lesz egy nagy visszatérő is.
 
Ligakupa: Debrecenben lép pályára a Nyíregyháza 2008. október 14. 14:25 A Vác ellen magabiztos győzelmet aratott otthonában a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata a Ligakupa első fordulójában. Ezúttal sokkal nehezebb dolga lesz a szabolcsi fiataloknak, mivel a szomszédvár Debrecen csapatához látogatnak, akik minden bizonnyal szeretnék kiköszörülni a DVTK elleni vereségük okán elszenvedett becsületükön esett csorbát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu