Ligakupa: Máté Péter féléves kihagyás után térhet vissza a Lokiba

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 15. 10:07
A ma délután fél négykor kezdődő DVSC-TEVA–Nyíregyháza labdarúgó Ligakupa találkozón a debreceni együttesben főleg azok kapnak lehetőséget, akik máskor kevésbé jutnak szóhoz. Azonban Máté Péter személyében ott lesz egy nagy visszatérő is.


A kiváló védő igen peches. Az angol Reading játékosaként a jobb térdében szakadt el a keresztszalag, majd miután újra a Debrecen mezét húzta magára, áprilisban a ballal járt ugyanígy. A brit kaland idején csaknem egy év kellett a teljes felépüléséhez, ezúttal viszont „csupán” féléves pihenőre kényszerült, és ma – bár a tervek szerint nem játssza végig a meccset – ismét csatasorba állhat.

 

„Lassan három hete már teljes értékű munkát végzek, és úgy érzem, kész vagyok arra, hogy a pályán bizonyítsak. Semmi bizonytalanság, félsz nincs bennem. Az nem fordulhat elő, hogy a sérülésem miatt esetleg ne tenném oda magam, vagy tartanék egy-egy közelharctól. Jó, hogy ismét pályára léphetek, mert nagyon hiányzik már a játék" – nyilatkozta a labdarúgó a debreceni klub hivatalos honlapján.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu