Újonc, visszatérők Egervári keretében

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 3. 13:06
Kihirdette a november 17-ei Litvánia elleni barátságos mérkőzésre készülő 19 fős keretét Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A névsorban először találjuk meg a Newcastle ifjú légiósa, Kádár Tamás nevét és némi kihagyás után ismét Hajnal Tamásét, illetve Varga Józsefét, az őszi Eb-selejtezőkön szerepet kapó Vadócz Krisztiánét és Vanczák Vilmosét viszont hiába keressük.


A Debrecen középpályása utoljára tavaly októberben kapott lehetőséget Dánia ellen, a Borussia Dortmund játékosa pedig a szeptember 3-ai svédországi selejtezőn lépett pályára legutóbb.

A játékosok november 15-én, hétfőn találkoznak Telkiben, a nemzeti csapat idei utolsó mérkőzése november 17-én, 18 órakor kezdődik a székesfehérvári Sóstói Stadionban.

„A keret összetételéből kitűnik, hogy elsősorban azokra a játékosokra számítok a litvánok ellen, akikkel az őszi Eb-selejtezőkön is számoltam - mondta a kerethirdetés után Egervári Sándor az MLSZ honlapján.

„Kádár Tamás az egyetlen új arc, ő a betegségét követően már utolérte magát, és az Arsenal elleni Ligakupa-mérkőzésen jól futballozott. Régóta szeretném őt kipróbálni a válogatottban, és a litvánok elleni meccs erre kiváló lehetőséget biztosít."

„Talán még Hajnal Tamás meghívása okozhat némi meglepetést, hiszen a középpályás az ősszel sérüléssel bajlódott, és még nem játszott a Dortmundban. Beszéltem vele, azt mondta, rendbe jött, és két hét múlva már tökéletesen bevethető állapotban lesz. Az ő visszatérése a közösség szempontjából is lényeges, hiszen nemcsak játékosként fontos tagja a válogatottnak."

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE:
kapusok: Fülöp Márton (Ipswich Town) Király Gábor (1860 München)
védők: Lázár Pál (Videoton) Vermes Krisztián (Újpest) Lipták Zoltán (Videoton) Pintér Ádám (Real Zaragoza) Juhász Roland (RSC Anderlecht) Kádár Tamás (Newcastle United FC) Laczkó Zsolt (Debrecen)
középpályások: Koman Vladimir (Sampdoria) Gera Zoltán (Fulham FC) Hajnal Tamás (Borussia Dortmund) Elek Ákos (Videoton) Varga József (Debrecen) Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven) Czvitkovics Péter (Debrecen)
támadók: Rudolf Gergely (Genoa) Szalai Ádám (Mainz 05) Priskin Tamás (Ipswich Town)
Biztonsági tartalékok: Komlósi Ádám (Debrecen) Koltai Tamás (Győri ETO FC)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu