Klubcsere előtt állnak a magyar sztárok

Szerző: MTILétrehozva: 2011. szeptember 23. 14:46
Korábbi és jelenlegi válogatott labdarúgók, így Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel, Juhász Roland és Varga József is hamarosan klubot válthat. Filipovics Vladan, a négy futballista ügyeit intéző FIFA-licences játékosügynök pénteken a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy közülük van olyan is, aki akár már a téli átigazolási szezonban új csapathoz kerülhet.


Szerinte erre leginkább az Anderlechtet erősítő Juhász Rolandnak, illetve a Zenitben legtöbbször csak csereként szóhoz jutó Husztinak van esélye.

Tőzsér esetében jelezte: az elvégzett munka beérett, a BL-induló Genkben érdemes még egy évet játszania, utána léphet tovább még rangosabb csapathoz, bár klubja most jelezte, szeretnének leülni tárgyalni a folytatásról.

„Szerintem helye lenne már a válogatottban, de nem én vagyok a szövetségi kapitány” - tette hozzá a menedzser.

Filipovics a debreceni Varga József külföldre szerződését jósolja a következő magyar dobások egyik legnagyobbjának. Szerinte a Videotonból kitett válogatott védő, Lipták Zoltán az átigazolási szezon lejárta ellenére is talál magának majd komoly csapatot - jelenleg a Swansea teszteli - , mint ahogy a csatár Lázok Jánost is sikerült eladni Duisburgba.

A magyar futballisták nyári átigazolásai közül Gera Zoltán West Bromwichcsal kötött szerződtetését nevezte a legkiemelkedőbbnek, hozzátéve: a játékos bokasérüléséről szóló hírek nem igazak, rövidesen ott lehet a Premier League-csapat kezdőjében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu