KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VANCZAK_VILMOS"
Vanczák-hála Gattusónak - góllal! 2013. február 27. 23:59 Magyar futballista segítette győztes bemutatkozáshoz a Sion új edzőjét, egyben középpályását, az olasz világbajnok Gennaro Gattusót a Lausanne otthonában, a Svájci Kupa szerda esti negyeddöntőjében!
 
Vanczák: Még erősebbek vagyunk! 2012. október 10. 13:47 Csak a három pont lenne elfogadható Észtországban, amelyet kulturált és technikás futballal szeretne elérni a magyar labdarúgó-válogatott - nyilatkozta Egervári Sándor szerdai sajtótájékoztatóján, a telki edzőközpontban. Vanczák Vilmos - aki a sérült Halmosi Péter helyén került be a keretbe - hangsúlyozta, meg akarják mutatni, hogy a magyar egy vb-részvételre esélyes csapat.
 
Vanczákék mégis indulnak az El-ben? 2011. október 6. 09:46 A svájci Vaud kanton bírósága arra kötelezte az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA), hogy vegye vissza az Európa Ligába a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sion csapatát - írta a klub honlapja. A svájci együttes szerdán tette közzé, hogy a bíróság neki adott igazat az UEFA-val szemben indított perben.
 
"Aranymeccs" magyar főszereplővel! 2011. szeptember 23. 20:42 A SportHíradó elől azon honfitársaink sem tudnak elbújni, akik nem a topligák valamelyikében rúgják a labdát. Azokra is odafigyelünk, akik kicsit messzebb vagy kevésbé acélos bajnokságban feszítenek, például a norvég, belga, osztrák, svájci vagy a görög bajnokságban. Nos, Rudolf Gergelyéknek a hétvégén nem kell a három pontért küzdeniük, nem úgy Vanczák Vilmoséknak, akik rangadót játsszanak. Szabics Imre pedig folytatná a góltermelést.
 
Egy csapatban Vanczák, Villa és Bendtner 2011. szeptember 7. 15:14 Nem csak Magyarországon ismerték el a válogatott keddi moldovai Eb-selejtezőn nyújtott kitűnő teljesítményét, hanem a nemzetközi porondon is, így a tekintélyes szakportál, a goal.com beválogatta a forduló válogatottjában Vanczák Vilmost. Az első gólunkat szerző hátvéd egy csapatba került David Villával és Nicklas Bendtnerrel.
 
Vanczákék nem adják fel, fellebbeznek 2011. szeptember 6. 14:08 A Sion kész megtámadni az UEFA döntését, és bízik a pozitív elbírálásban, miszerint tiltott átigazolásai miatt kizárták az Európa-liga csoportköréből.
 
Vanczákék nem aggódnak a kizárás miatt 2011. szeptember 1. 21:02 Christain Constantin, a Sion elnöke bízik benne, hogy a végén győztesen kerülnek ki a Celtic fellebbezése után indult eljárásból, és nem zárják ki az együttest az Európa-ligából.
 
Európa-liga: kizárhatják Vanczákékat 2011. augusztus 26. 12:23 A jelek szerint megsértette a FIFA átigazolási szabályait, így könnyen lehet, hogy kizárhatják Vanczák Vilmos csapatát, a Siont az Európa-ligából, annak ellenére, hogy csütörtökön 3-1-es összesítéssel kiharcolta a főtáblára jutást a Celtic ellenében. A vizsgálat a skótok óvása után indult.
 
Magyar védő a svájci góllövőlista élén! 2011. augusztus 13. 20:31 Vanczák Vilmos fejesgóllal mentett pontot a Sionnak az éllovas Luzern ellen a svájci labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. A válogatott védő már a negyedik gólját szerezte a 2011/2012-es szezonban, ezzel pedig vezeti a góllövőlistát. Feczesin Róbert sem tétlenkedett: a Brescia csatára két góllal járult hozzá a negyedik ligás L'Aquila 5-0-ás legyőzéséhez az Olasz Kupa második fordulójában.
 
Kupagyőzelem Vanczák góljával 2011. május 29. 19:09 A Sion 12. alkalommal nyerte meg a Svájci Kupát, miután a döntőben 2-0-ra legyőzte a Neuchatel Xamaxot vasárnap kora este. A kupagyőztes második gólját Vanczák Vilmos szerezte, egy bal oldali szöglet után, a rövid sarokra bemozdulva csúsztatott a hálóba. A végeredmény már hat perc játék után kialakult. A Sion korábban biztosította a helyét az Európa-ligában, miután negyedik helyen végzett a bajnokságban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu