KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VANCOUVER_2010"
Díjosztás Horvátországban 2010. december 26. 16:53 Blanka Vlasicot választották meg az év női sportolójának Horvátországban. A világ- és Európa-bajnok magasugró sorozatban negyedszer érdemelte ki az elismerést. A férfiaknál az alpesi síző Ivica Kostelic végzett az élen, aki egy-egy arany- és ezüstéremmel zárt a vancouveri téli olimpián.
 
Senki sem felelős a szánkós haláláért 2010. október 5. 17:29 Baleset okozta Nodar Kumaritasvili halálát a 2010-es vancouveri téli olimpián - állapította meg Brit Kolumbia hallotkémi hivatala hét hónappal a grúz szánkós február 12-i tragédiáját követően.
 
Nekik volt a legfájóbb a téli olimpia 2010. szeptember 7. 16:16 A női hódeszkások krossz számában sérültek meg a leggyakrabban a vancouveri téli olimpián februárban - áll egy nemrég elkészített és nyilvánosságra hozott tanulmányban.
 
Olimpiai mérleget vont a MOB 2010. március 19. 17:40 A vancouveri téli játékokról, a 2010-es költségvetésről és a sportágak állami támogatására tett felosztási javaslatról tárgyalt idei első rendes ülésén a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége – áll a MOB közleményében.
 
Pozitív doppingminta az olimpiáról 2010. március 11. 12:02 Napvilágot látott a nemrégiben véget ért vancouveri téli olimpia első pozitív doppingmintája. A vétkes Kornelia Marek lengyel sífutó.
 
Ők voltak a vancouveri olimpia hősei! 2010. március 2. 13:26 Hősök! Hősök! Hősök! A világ számos országában tekintenek így az olimpiai bajnokokra, még akkor is, ha „csak” egy alkalommal álltak a dobogóra. A sportimádók ugyanis nagyon jól tudják, mennyi munka és szenvedés előzi meg a sikereket, de azzal is tisztában lehetünk, már a pontszerző helyekért, sőt sokszor a célba érkezésért is őrült küzdelem zajlik. A vasárnap befejeződött vancouveri téli olimpia is rengeteg tanulságot hozott, legendák buktak, új hősök „születtek”.
 
Egy láda sört bukott Obama a hokidöntőn 2010. március 1. 16:04 Egy láda sörébe került Barack Obamának Sidney Crosby hosszabbításban szerzett gólja. Az amerikai elnök ugyanis a mérkőzés előtt fogadott a kanadai kormányfővel, hogy az Egyesült Államok nyeri a vancouveri téli olimpia döntőjét jégkorongban. A Juharlevelesek 3-2-s győzelme azonban keresztülhúzta az amerikai elnök számításait.
 
Kanada végzett, készülhetnek az oroszok 2010. március 1. 09:58 Képekkel! Kialudt a láng, véget ért a XXI. téli olimpia. Vancouver parádés bulival egybekötött záróünnepséggel búcsúzott a résztvevőktől a szurkolóktól. Valószínűleg sokáig nem felejtjük majd el a mögöttünk hagyott több mint két hetet. A grúz szánkós tragikus balesetétől kezdve a magyar pontszerzőkön át a fantasztikus teljesítményekig és rekordokig, számos élményben lehetett része az ötkarikás játékok rajongóinak. Hétfő hajnaltól pedig elkezdődött a visszaszámlálás: négy esztendő múlva Szocsi következik.
 
Norvég öröm a vancouveri zárónapon 2010. február 28. 21:57 Petter Northug második aranyérmét is megszerezte a vancouveri téli olimpián, a norvég versenyző az 50 km-es férfi sífutás küzdelmeiben végzett az első helyen a zárónapon.
 
Olimpiát nyert, állami lakás a jutalma 2010. február 28. 13:00 Egy vadonatúj lakás várja a kétszeres olimpiai bajnok Csou Jangot, mikor hazatér Vancouverből hazájába, Kínába, miután a mindössze 18 esztendős rövid pályás gyorskorcsolyázó szüleit megajándékozta a helyi önkormányzat - írja a Csinhua hírügynökség.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu