KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UNICUM_KUPA"
Az ausztrálokat és az esőt is legyőztük 2009. július 10. 20:42 Az esélyesek győzelmét hozta az első nap a tizennegyedik alkalommal megrendezett Unicum Kupa férfi vízilabdatornán: az olimpiai bajnok magyar válogatott 9-6-ra nyert Ausztrália ellen, míg a szerbek 14-6-ra múlták felül a németeket. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttes végig nagy csatát vívott, csak az utolsó másfél percben növelte előnyét egy találatról. Ennél feltétlenül többet kell nyújtani Kiss Gergőéknek a szombati, szerbek elleni összecsapáson.
 
Van, amihez nincs szükség gyomorkeserűre 2009. július 6. 15:55 Csinos nők, jóképű vízilabdázók, kellemes napsütés és nem mellékesen olimpiai bajnok pólósok küzdelme várja azokat, akik kilátogatnak a hétvégén a Margitszigetre a tizennegyedik alkalommal megrendezett Unicum Kupára. Kemény Dénes, a magyar válogatott szövetségi kapitánya még nem jelölte ki a római világbajnokságra utazó keretét, ám várhatóan a torna után már nem lesz mindenki olyan vidám a játékosok között, mint az elmúlt hetekben. Hosnyánszky Norbert a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, a sportág valódi ünnepe lesz a hétvégi viadal.
 
Megnyerte a kupát a magyar válogatott 2008. július 27. 14:14 A magyar vízilabda válogatott 24-5-re legyőzte az orosz csapatot, s ezzel megnyerte a XIII. Unicum-kupa nemzetközi felkészülési tornát. Kemény Dénes együttesének tíz góllal kellett diadalmaskodnia a szbornaja felett a kupagyőzelemhez, amit motivált, lelkes és látványos játékkal ért el. A torna végeredménye: 1. Magyarország, 2. Horvátország, 3. Németország, 4. Oroszország.
 
Könnyed horvát győzelem a németek ellen 2008. július 27. 12:36 Könnyed játszadozást követően 11-8-ra nyert a horvát válogatott a német együttes ellen a XIII. Unicum-kupa nemzetközi felkészülési vízilabda torna zárónapjának első mérkőzésén. Ratko Rudics csapata ezzel a győzelemmel nagy lépést tett a végső siker irányába, ugyanis a magyar gárdának legalább tíz góllal kell felülmúlnia az orosz csapatot.
  
Kemény: Úgy ahogy hoztuk magunkat 2008. július 26. 21:43 Izgalmas, küzdelmes, bár nem annyira látványos mérkőzésen 10-10-es döntetlent játszott a magyar férfi vízilabda-válogatott a Margitszigeten zajló Unicum-kupa második napján a világbajnoki címvédő horvát válogatott ellen. Kemény Dénes, csapatunk szövetségi kapitánya mérkőzés utáni értékelésében arra tett utalást: a találkozó eredménykényszere rányomta a bélyegét csapata teljesítményére.
 
Megosztoztunk a pontokon a horvátokkal 2008. július 26. 20:00 Izgalmas csatában végül 10-10-es eldöntetlenre végzett Magyarország férfi vízilabda-válogatottja a horvátok ellen a XIII. Unicum-kupa második játéknapján. Ezzel mindkét együttes négy-négy pontos, jobb gólkülönbségének köszönhetően azonban szombati riválisunk vezeti a tabellát. Ratko Rudic fiai vasárnap 11:15-kor a németekkel mérkőznek, mi 13 órától az oroszokkal játszunk.
 
Németország legyőzte a oroszokat 2008. július 26. 18:45 Németország férfi vízilabdacsapata 11-8-ra legyőzte Oroszországot a XIII. Unicum-kupán a Margitszigeten. Ezzel megszerezték első győzelmüket és az ezért járó három pontot. A németek még azt a luxust is megengedhették maguknak, hogy a második félidőben mindössze egyetlen gólt dobtak. Hagen Stamm legénysége vasárnap a horvátokkal meccselhet 11.15-től.
  
Kemény Dénes: Beküldtük a gatyát a vízbe 2008. július 25. 21:14 A magyar férfi vízilabda-válogatott kétgólos győzelmet aratott Németország ellen a Margitszigeten zajló Unicum-kupa első fordulójában. A várt könnyed és többgólos győzelem elmaradt, Kemény Dénes, együttesünk szövetségi kapitánya a mérkőzést követően arról nyilatkozott, hogy a sérült Kásás Tamás hiánya védekezésben és támadásban is nagyon hiányzott, ám ettől függetlenül sokkal lelkesebb játékos várt csapatától.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu