Van, amihez nincs szükség gyomorkeserűre

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 6. 15:55
Csinos nők, jóképű vízilabdázók, kellemes napsütés és nem mellékesen olimpiai bajnok pólósok küzdelme várja azokat, akik kilátogatnak a hétvégén a Margitszigetre a tizennegyedik alkalommal megrendezett Unicum Kupára. Kemény Dénes, a magyar válogatott szövetségi kapitánya még nem jelölte ki a római világbajnokságra utazó keretét, ám várhatóan a torna után már nem lesz mindenki olyan vidám a játékosok között, mint az elmúlt hetekben. Hosnyánszky Norbert a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, a sportág valódi ünnepe lesz a hétvégi viadal.


Ha olyan kellemes idő és annyi csinos lány lesz a hétvégén a vízilabda Unicum Kupán, mint volt az azt megelőző, hétfői sajtótájékoztatón, akkor nagy gond nem lehet. Persze, a hölgyek szempontjából talán fontosabb lehet, hogy a Hajós Alfréd Uszodában várhatóan hatvannégy vízilabdázó játssza majd a főszerepet.

Belovai Csaba, a Zwack Unicum Zrt. kereskedelmi igazgatója a Széchy Tamás Uszoda partján tartott eseményen elmondta, hogy a cég élén történt változások nem érintik a patinás vállalat sportfinanszírozását. A közelmúltban ugyanis Zwack Péter helyett a fia, Sándor került az igazgatóság elnöki székébe. 

Hogy milyen rangos eseménynek számít a tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Unicum Kupa, elég csak Kemény Dénes történetét meghallgatni.

„Amikor Új-Zélandon jártam előadást tartani, odajött hozzám egy leányzó és azt kérdezte, melyik hétvégén lesz önöknél az Unicum Kupa."

Hosnyánszky Norbert, a Vasas olimpiai bajnok klasszisa is úgy fogalmazott, a sportág ünnepe lesz a hétvégi torna, hiszen telt ház és remek játék várható Budapest szívében.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE:
Kapusok: Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger)
Mezőnyjátékosok: Biros Péter (Eger), Gór-Nagy Miklós (Budva), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Kiss Gergely (Primorac Kotor), Madaras Norbert (Pro Recco), Mátyás Zoltán (FTC), Szivós Márton (Honvéd), Török Béla (Szeged), Varga Dénes (Vasas), Varga Dániel (Vasas), Varga II. Zsolt (Eger)

 

A PROGRAM:
Július 10., péntek:
Németország - Szerbia 17:45
MAGYARORSZÁG - Ausztrália 19:30
Július 11., szombat:
Ausztrália - Németország 17:45
MAGYARORSZÁG - Szerbia 19:30
Július 12., vasárnap:
Szerbia - Ausztrália 9:45
MAGYARORSZÁG - Németország 11:30

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu