KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOSNYANSZKY_NORBERT"
Újabb ászok hagyták el a magyar bajnokot 2010. június 10. 14:00 Újabb jelentős veszteség érte a legutóbbi négy bajnokságot megnyerő TEVA-VasasPlaketet: a Varga-fivérek, Dániel és Dénes után a pekingi olimpián aranyérmes válogatott két erőssége, Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor is új együttest választott. A testvérpár a Primorje Rijekához, vagyis Horvátországba igazolt, utóbbi két klasszis viszont honi riválist,. a sorozatban háromszor bajnoki ezüstérmes ZF-Egert választotta.
 
Van, amihez nincs szükség gyomorkeserűre 2009. július 6. 15:55 Csinos nők, jóképű vízilabdázók, kellemes napsütés és nem mellékesen olimpiai bajnok pólósok küzdelme várja azokat, akik kilátogatnak a hétvégén a Margitszigetre a tizennegyedik alkalommal megrendezett Unicum Kupára. Kemény Dénes, a magyar válogatott szövetségi kapitánya még nem jelölte ki a római világbajnokságra utazó keretét, ám várhatóan a torna után már nem lesz mindenki olyan vidám a játékosok között, mint az elmúlt hetekben. Hosnyánszky Norbert a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, a sportág valódi ünnepe lesz a hétvégi viadal.
 
Hosnyánszky jókor szállt jó buszra 2009. január 21. 13:20 Atlantából még csak homályos emlékeket, Sydneyből viszont a felhőtlen szurkolást, Athénből pedig már szakmai tanulságokat, Pekingből egyenesen egy aranyérmet őriz olimpiai emlékként Hosnyánszky Norbert, a Vasas válogatott vízilabdázója. A jó képességű, védőmunkában és támadásban egyaránt hasznos, távoli bombagóljairól megismert játékos meghatározó embere lehet az átalakulóban lévő magyar válogatottnak.
 
Aranycsapat, harmadszor is aranycsapat! 2008. augusztus 24. 10:52 A magyar férfi vízilabda-válogatott egymás után harmadszor is olimpiai bajnok lett, miután iskolajátékkal múlta felül az Egyesült Államok nemzeti együttesét a pekingi vízilabdatorna döntőjében 14-10-re. Ezzel megvan a magyar olimpiai csapat harmadik aranyérme, a honi vízilabdasport történetében pedig a kilencedik elsőséget érték el Kemény Dénes tanítványai az ötkarikás játékokon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu