KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KEMÉNY DÉNES"
Kemény Dénes vízipólóról ralira vált 2013. augusztus 22. 13:58 Több mint 150 versenyző, köztük Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke is részt vesz jövő péntektől vasárnapig a 18. Magyar Borok Útja Ralin.
 
Sportvezető lehet Kemény Dénes 2012. november 6. 09:35 A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke lehet Kemény Dénes, a férfiválogatott december végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya.
 
Kemény Dénes: Nem folytatom! 2012. szeptember 21. 13:14 Bréking: Kemény Dénes távozik a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról: "Minden körülményt mérlegelve úgy határoztam, nem folytatom a munkámat a csapat mellett" - nyilatkozta a csapat hivatalos honlapjának.
 
Tornagyőztesek lettek férfi pólósaink 2012. január 8. 13:13 Kanada és a világbajnok Olaszország után a vasárnapi zárókörben Németország legjobbjait is legyőzte a magyar férfi vízilabda-válogatott, s veretlenül tartotta itthon a Volvo Kupát.
 
Magyarokkal nyert a világválogatott 2011. szeptember 11. 12:41 Remek hangulatú gálával ünnepelték a CN Marseille 90. születésnapját, amelyen a pólós világválogatott 10-7-re nyert a francia nemzeti együttes ellen.
 
Férfi pólósaink utolérték az élgárdákat 2011. augusztus 2. 15:21 Kemény Dénes, az olimpiai bajnok férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a sanghaji világbajnokság bebizonyította, hogy csapata fejlődött az elmúlt időszakban még akkor is, ha az együttes csak a negyedik helyen végzett a tornán.
 
Íme a magyar keret a vízilabda-vébére 2011. június 29. 12:38 Kihirdette a júliusi sanghaji világbajnokságra utazó 13 fős keretet szerdán Kemény Dénes, az olimpiai bajnok magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Kemény Dénes a Hírességek Csarnokában 2011. május 7. 12:56 Kemény Dénest hivatalosan is beiktatták a vizes sportágak legnagyobbjait tömörítő Hírességek Csarnokának (ISHOF) lakói közé. A férfi vízilabda-válogatottat megszakítás nélkül háromszor olimpiai győzelemre vezető szövetségi kapitányt magyar idő szerint szombatra virradóra ünnepélyes külsőségek között avatták az egyesült államokbeli International Swimming Hall of Fame tagjává.
 
Mindenkit meglepett Kemény Dénes 2011. március 31. 16:34 Kemény Dénes szövetségi kapitány a júliusi, sanghaji világbajnokságra alakuló férfi vízilabda-válogatott jövő heti összetartására a műtétje után lábadozó Steinmetz Ádámot is meghívta. Ezt leszámítva csak egy változás van a legutóbbi névsorhoz képest, méghozzá a kapusoknál: Nagy Viktor helyett most Baksa László kapott meghívást.
 
Ellopták Kemény Dénes Eb-serlegét 2011. március 16. 10:30 Ellopták Kemény Dénesnek azt az ezüstserlegét, amelyet az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya még az 1999-es Eb-győzelem alkalmából kapott. A rablók az ünnepek alatt vitték magukkal az emléktárgyat a szakvezető korábbi, Szépvölgyi úti lakásából, ahol a két nagyobbik fia él. A serleg látható a válogatott hivatalos honlapján, a www.vlv.hu oldalon, az Eb-győzelem alkalmából készült képen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu