KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UJ_ZELANDI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
A Tottenham mostohagyereke Mexikó hőse 2011. június 2. 11:33 VIDEÓ! Giovani Dos Santos duplázott, Mexikó pedig az első félidőben berámolt három góljával simán győzött az Új-Zéland elleni szerdai barátságos labdarúgó-mérkőzésen Denverben.
 
Hosszabbított a vb-n remeklő kapitány 2010. szeptember 13. 11:38 Két évvel meghosszabbította szerződését Ricki Herbert.
 
Dögunalom, Paraguay a csoportelső! 2010. június 24. 17:52 A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság legunalmasabb és legkiábrándítóbb összecsapásán Paraguay 0-0-s döntetlent játszott Új-Zélanddal, ezzel ugyan megnyerte az F-csoportot, de nem lehet büszke produkciójára. Sőt, ha a Kiwik egy picivel szerencsésebbek, a végén gólt szereznek és továbbjutnak. Nem így lett, ezzel a dél-amerikaik malmára hajtották a vizet, mögöttük az olaszokat 3-2-re legyőző (!) Szlovákia lépett a legjobb tizenhatba.
 
Itália vagy Új-Zéland? Sorsolás dönt? 2010. június 21. 16:14 Húsz év után először dönthet ismét sorsolás egy-egy csoportban a továbbjutóról a világbajnokságon: jelenleg a nyolc közül hat négyesben elképzelhető még olyan helyzet, hogy ez a megoldás legyen a végső eszköz. Az F-csoportban van erre a legnagyobb esély.
 
„Kisiskolások" alázták meg az olaszokat 2010. június 20. 17:52 A lesajnált új-zélandi válogatott 1-1-es döntetlent játszott a színtelen-szagtalan Olaszországgal a világbajnokság F-csoportjában. Az All Whites egyszer találta el a kaput, abból gól született. Cannavaro bénázása sokba került a Squadra Azzurrának.
 
Elszórakozta a győzelmet Szlovákia 2010. június 15. 15:18 VIDEÓN A GÓLOK!!! Az F-csoport két fekete lova találkozott a keddi ebéd után, a mérkőzés pedig drámai és meglepő befejezéssel szolgált. A jóval esélyesebb szlovákok ugyanis Vittek fejesével az 50. perctől kezdve vezettek, majd több helyzetet is kialakítottak. De a ziccerek kimaradtak, Reid pedig a 93. percben szintén fejjel egyenlített. Ennek az eredmények az olaszok és a paraguayiak is örülnek...
 
Szlovákia: első vébé, rögtön győzelem? 2010. június 14. 17:36 Az F-csoport két fekete lova találkozik a keddi ebéd után, kérdés, megfekszi-e a gyomrunkat a története második vb-jén részt vevő Új-Zéland és a most debütáló Szlovákia mérkőzése. Eddig nem kényeztettek el bennünket a csapatok a tornán, pláne a fél kettes összecsapásokon nem. Igaz, az európaiak képesek színes, nézhető focit játszani, miközben az óceániaiak csupán szerencséjüknek köszönhetik részvételüket - bízzunk benne, nem rontják el annyira az ellenfél futballját. Mert Szlovákia győzelemmel nyitna első vébéjén.
 
Új Zéland meglepte a szerbeket 2010. május 29. 22:08 Váratlan vereséget szenvedett a szerb labdarúgó-válogatott Új Zélandtól két világbajnoki résztvevő felkészülési mérkőzésén. Az Egyesült Államok 2-1-re győzte le Törökországot.
 
Vb-2010: Akik csak Fidzsitől kaptak ki! 2010. május 27. 15:31 Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-Afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek tapsolhattak a szurkolók. A Sporthirado.hu a rajtig bemutatja a tornán induló 32 nemzeti válogatottat. Ezúttal Új-Zélandot, az F-csoport outsiderét vesszük szemügyre.
 
Új-Zéland kerete: ketten csapat nélkül 2010. május 11. 13:51 Belelendültek a szövetségi kapitányok, ezúttal az új-zélandi mester tudatta a nagyvilággal, kik lesznek ott a futballvébén. Merthogy Ricki Herbert nem packázott és egyből azt a 23 nevet közölte, akik utaznak is Dél-Afrikába. A legnagyobb sztárt nehéz találni, talán az angol különítményből a Middlesborough-ban focizó Chris Killent, a west bromos Chris Woodot és a blackburni Ryan Nelsent lehetne kiemelni. Érdekes, de ketten úgy kerültek be a válogatottba, hogy jelenleg nincs is klubcsapatuk.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu