KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOPLIGA"
MU, Juve, Barca – a hétvége legjei 2011. szeptember 12. 13:46 A hétvégén – utolsó topligaként – a Serie A is elrajtolt, így immár valamennyi európai élcsapat megmutatta magát a hazai porondon. Az Inter némi balszerencsével kikapott, a Roma egyenesen lebőgött. Angliában a Man. United volt az úr, az Arsenalnál mintha megmozdult volna valami. A könnyelmű Barcelona szájából kiénekelték a sajtot. Legek.
 
Melyik volt a szezon meccse? Top 10 2011. június 26. 19:26 Tucatnyi szemszögből megvizsgáltuk már a 2010-11-es topligaidényt, ezúttal az általunk tíz legjobbnak ítélt mérkőzést szedtük csokorba. Van közte nagy különbségű győzelem, de olyan is, ahol nüansz döntött – ha volt egyáltalán… Neked melyik volt a legemlékezetesebb találkozó?
 
Ki volt a szezon karmestere? Top 10 2011. június 20. 17:40 Az idény csapata, 8. rész: támadó középpályások. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! A nyolcadik részben a támadó középpályások jönnek, íme, honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Szavazz!
 
Ki volt a szezon labdaszerzője? Top 10 2011. június 19. 18:02 Az idény csapata, 7. rész: védekező középpályások. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! A hetedik részben a védekező középpályások jönnek, íme, honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Szavazz!
 
Ki volt a legjobb középhátvéd 2.? Top 10 2011. június 16. 16:35 Az idény csapata, 4. rész: középhátvédek 1. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Ezúttal a középhátvédek második „adagjával" foglalkozunk. Íme, honlapunk jelöltjei, de ki volt a legjobb? Te döntesz: szavazz!
 
Ki volt a legjobb középhátvéd 1.? Top 10 2011. június 15. 20:43 Az idény csapata, 3. rész: középhátvédek 1. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Harmadszor a középhátvédek első tízes egyvelegével foglalkozunk. Íme, honlapunk jelöltjei, de ki volt a legjobb? Te döntesz: szavazz!
 
Topligák: bajnok lehet a Man. United! 2011. május 13. 16:53 A Manchester United lehet a topligahétvége sztárja, csupán egy pontot kell ugyanis begyűjtenie ahhoz, hogy biztosan Premier League-bajnok legyen. A Barcelona, a Milan és a Borussia Dortmund már korábban feltette a koronát idényére. A nemzetközi kupaindulást és kiesést elkerülő helyekért viszont még ádáz küzdelem folyik.
 
Ők jutottak, juthatnak fel a topligákba 2011. május 9. 18:26 A SportHirado.hu bevállalta. A nemzeti bajnokságok lassan befejeződnek, a szurkolókat pedig a győztesek mellett a kiesők, illetve a második vonalból feljutók kiléte is egyre inkább érdekli. Körülnéztünk a topligákban, kik járhatnak pórul, és mely csapatok léphetnek eggyel feljebb. Csokorba szedtük a győzteseket és a lúzereket.
 
Topligák: hip-hip-hurrá, Milan-Inter! 2011. április 1. 17:28 A városi derbiket csak szeretni lehet, különösen, ha a tett színhelye Milánó, és a helyi gigászok méreckednek össze. Szombaton márpedig ez lesz a helyzet: a Scudettóról is dönthet a kilencven perc. Angliában nem várható túlzott kavarodás az élbolyban, a Barca Villarrealban izzadhat. A Dortmund már pénteken fellégezhetett: katasztrófát úszott meg a hatóságok éberségének köszönhetően.
 
Topligák: rangadó Madridban és Londonban 2011. március 18. 18:10 A hétközi Bajnokok Ligája- és Európaliga-csaták után és a jövő pénteki Európa-bajnoki selejtezők előtt ismét a honi pontvadászat kerül előtérbe az európai pontvadászatokban. Egyre élesebb a harc az aranyéremért, immár minden botlás jelentősebb "hatással" mutatkozhat a tabellán. Valamennyi sztárcsapat pályára lép szombaton vagy vasárnap, de háromra igazán kemény ütközet vár. A BL-ben remeklő Real Madridnak a városi rivális otthonában, az Atlético othhonában kell majd vitézkednie, míg a Premier League programjában a Chelsea-Manchester City rangadó emelkedik ki.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu