KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THOMAS MÜLLER"
Müller: a Bayernnél már nincs feljebb 2012. december 13. 14:33 Thomas Müller, a Bayern München fiatal támadója elmondta, hogy sosem akarja elhagyni a bajor csapatot, mert amellett, hogy boldog a klubnál, feljebb már nem is tudna lépni. Nincs hova.
 
Müller: Németország mindenkinek üzent... 2011. november 16. 18:35 Thomas Müller úgy véli, a hollandok elleni 3-0-s diadallal Németország mindenkivel tudatta, komolyan kell vele számolni a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon.
 
Bayern-bosszú a Mainzon, jöhet az Inter 2011. február 19. 18:27 Könnyed győzelemmel vágott vissza az őszi vereségért a Bayern München a Mainznak, a címvédő Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller és Mario Gomez góljával 3-0-ra győzött a Bundesliga 23. fordulójában. Rajtuk kívül mindenképp szót érdemel a szenzációs passzokat kiosztó Arjen Robben is. A Szalai Ádámot a szezonra elvesztő hazaiak előtt is akadt helyzet bőven, de kihagyták őket. A bajorokra kőkemény hét vár: az Inter és a Dortmund formájában.
 
Ribéryt és pontokat vesztett a Bayern 2011. január 15. 17:26 VIDEÓ! A büntetőt rontó és az egyenlítő gólnál nagyot hibázó Philipp Lahmon úszott el a Bayern München győzelme a Wolfsburg otthonában a Bundesliga 18. fordulójában. A bajoroknál szenzációsan védett a néhány napja első számú kapusnak kijelölt Thomas Kraft, hét hónapos kihagyás után visszatért Arjen Robben, ám Franck Ribéry súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Szalai Ádám 31 percet kapott a Stuttgartban kikapott Mainzban.
 
Bayern: őszi szeszély, Gomez-veszély 2010. december 23. 12:22 SZEZONÉRTÉKELÉS. Hétfőtől december 31-ig a SportHirado.hu 12 részes, statisztikákkal, érdekességekkel fűszerezett sorozatban tekint vissza klubhíradós topcsapatainak utóbbi fél évére, a nyári és őszi eseményekre. A sorrendet az általatok szeptemberben a legnépszerűbb klubokra leadott több mint 48 ezer szavazat alapján határoztuk meg, ez alapján csütörtökön negyedikként a duplázó és BL-döntős Bayern München következik a sorban.
 
Van Gaal leszólta Müllert 2010. november 12. 18:54 Louis van Gaal elmondta, Thomas Müllernek egyelőre nincs helye a kezdőcsapatban, és a Bayern München támadójának keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy visszakerüljön oda.
 
Hivatalos: Müller 2015-ig a Bayerné 2010. augusztus 6. 14:29 Immár hivatalos, hogy a világbajnokság társgólkirálya, Thomas Müller 2015-ig szerződést hosszabbított klubcsapatával, a Bayern Münchennel - tájékoztatott a klub honlapja.
 
Magához láncolta Müllert a Bayern 2010. augusztus 4. 22:50 A nyári vébé társgólkirálya 2015-ig a Bayern München alkalmazásában marad. Thomas Müllerrel hosszabbítottak a bajorok, aki ezentúl már három millió eurót kereshet évente.
 
A Real-elnök beleszeretett Müllerbe! 2010. július 14. 11:37 Sokat, nagyot sokat érhet még Thomas Müllernek a világbajnoki sikersorozat, a bronzérem, a gólkirályi cím és a legjobb fiatal játékosnak járó díj. A Bayern München 20 éves titánja bő egy évvel ezelőtt még a német bajnokság harmadik osztályában pallérozódott, de elképzelhető, hamarosan új országba költözött. A futballvilág aktuális csillagaiba előszeretettel "belezúgó" Florentino Perez ugyanis a Real Madrid mezébe öltöztetné a Nationalelf üdvöskéjét!
 
Íme a Bundesliga új, hivatalos labdája 2010. június 16. 09:10 VIDEÓ! A Bundesliga 47 éves története során először a következő szezonban egyetlen labdatípussal játszik valamennyi csapat, mégpedig a Torfabrikkal. Akik eddig szidták a világbajnokságon használt bőrgolyót, azoknak rossz hírünk van, a német bajnokság számára készült példány felépítésében az afrikai szakasztott mása, csak éppen a külső díszítés eltérő...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu