A Real-elnök beleszeretett Müllerbe!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 14. 11:37
Sokat, nagyot sokat érhet még Thomas Müllernek a világbajnoki sikersorozat, a bronzérem, a gólkirályi cím és a legjobb fiatal játékosnak járó díj. A Bayern München 20 éves titánja bő egy évvel ezelőtt még a német bajnokság harmadik osztályában pallérozódott, de elképzelhető, hamarosan új országba költözött. A futballvilág aktuális csillagaiba előszeretettel "belezúgó" Florentino Perez ugyanis a Real Madrid mezébe öltöztetné a Nationalelf üdvöskéjét!


Az 1989. szeptember 13-án született srác tavaly februárban írta alá első profi szerződését a Bayernnél, majd a legutóbbi szezonban robbant be a köztudatba. Louis van Gaal vezetőedző remek munkájának köszönhetően Müler alapembere lett a Bundesligában és a Német Kupában győztes, a Bajnokok Ligájában pedig döntős alakulatnak. A fiatalember lelkesedésével, küzdenitudásával és gólerősségével tűnt ki, korát meghazudtoló érettséggel vette az akadályokat.

Joachim Löw szövetségi kapitány hónapokon át lemondott Müllerről az U21-es csapat javára, de idén márciusban Argentína ellen végre lehetőséget adott számár a felnőtt Nationalelfben is. A Bayern-ifjonc pedig élt a lehetőséggel, kiszorította Piotr Trochowskit, a világbajnoki menetelésére pedig kiválóan emlékezhetünk. Thomas Müller betalált Ausztrália, Anglia, Argentína és Uruguay kapujába, azt pedig rajta kívül sok millió német szurkoló bánta, hogy két sárga lap miatt kihagyta az elődöntőt, amelyben a spanyolok 1-0-ra győztek…

Tehát a négy között az ibériai szurkolóknak nem kellett aggódniuk Müller jelenléte miatt, de úgy tűnik, ez már nem befolyásolja Florentino Perez elképzelését. A Real Madrid mindenható ura beleszeretett a klasszis játékába, a Sport című napilap szerint most azon gondolkodik, miként tudná üzletre bírni a Bayern München vezetőit.

A pénz nem számít a spanyol elitklubnál, ezt jól tudjuk. Ráadásul nem is kellene újabb jelentős összeget elkülöníteni, lévén a Real már félretette Douglas Maicon árát. Madridban azonban lemondtak az Internazionale védőjéről, most ezt a pénzt költenék Müllerre…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu