Müller: Németország mindenkinek üzent...

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 16. 18:35
Thomas Müller úgy véli, a hollandok elleni 3-0-s diadallal Németország mindenkivel tudatta, komolyan kell vele számolni a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon.


A kedd esti hamburgi fiesztán Müller kezdte meg a német gólgyártást, mi több, a másik két találatból is kivette a részét.

"Ha egy csapat így megveri Hollandiát, az egyben üzen is a többieknek - fejtegetett Müller. - Az első félidőben még nem, de a másodikban már egyértelműen kézben tartottuk a mérkőzést, irányítottunk és sokkal veszélyesebbek voltunk, mint ők. Nem mellesleg lőttünk három nagyszerű gólt."

Kétségtelen, Németország az egyik legnagyobb esélyese a 2012-es kontinenstornának. Müllerék üzentek: mind a tíz Eb-selejtezőjüket megnyerték, emellett olyan skalpokat gyűjtöttek be 2011-ben, mint Brazília, Uruguay, most pedig Hollandia - az éve egyetlen vereségét Ausztráliával szemben szenvedték el Mönchengladbachban (1-2).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Nulla három a németektől? Nem tragédia”
Mark van Bommel nem dramatizálja túl a németektől kapott pofont, és a kulcsemberek hiányával magyarázza a 3-0-s hamburgi kudarcot. Joachim Löw nemcsak a keddi meccset, az egész évet tökéletesre értékelte, de Toni Kroos amondó,...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Eb-favorit németek alázták Hollandiát
A német labdarúgó-válogatott kétséget sem hagyott afelől, hogy esélyesként utazik majd a nyári Európa-bajnokságra: lefocizta a pályáról Hollandiát, és gond nélkül nyert 3-0-ra. Uruguay egy harmadik percben szerzett találattal...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu