„Nulla három a németektől? Nem tragédia”

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 16. 14:10
Mark van Bommel nem dramatizálja túl a németektől kapott pofont, és a kulcsemberek hiányával magyarázza a 3-0-s hamburgi kudarcot. Joachim Löw nemcsak a keddi meccset, az egész évet tökéletesre értékelte, de Toni Kroos amondó, jövőre még ezt is túlszárnyalhatják.


A német válogatott lefocizta a pályáról Hollandiát Hamburgban, de Mark van Bommel nincs kétségbeesve a 3-0-s vereség ellenére.

„Nincs okunk arra, hogy aggódjunk ez után a meccs után. Jó úton haladunk. A legutóbbi találkozókon elmaradt az eredmény, de ne feledjük, több meghatározó játékosunk is sérült” – nyilatkozta a Milan középpályása, utalva Arjen Robben, Ibrahim Afellay, Rafael van der Vaart és Robin van Persie távollétére.

„Azt nem mondanám, hogy nem volt helyzetünk. Viszonylag jól kezdtünk, lehetőségünk is adódott, de nem tudtunk élni vele.”

„Az összpontosítással sem volt probléma, kétszer azonban megingott a védelmünk, amit kihasználtak a németek. Apró dolgok döntöttek” - tette hozzá Van Bommel, aki Németországot tartja az Eb legnagyobb favoritjának.

Joachim Löw német szövetségi kapitány érthetően lelkesen értékelt a lefújás után.

„Nemcsak ezzel a kilencven perccel, de az egész évvel elégedettek lehetünk. A játékosaimon látszott, hogy élvezik, amit csinálnak, érezhetően megleptük a hollandokat.”

„A középpályásaink és a támadóink fantasztikusat nyújtottak, a veszélyzónánkig el sem jutott az ellenfél.”

Toni Kroos, a Nationalelf középpályása fél szemmel már a nyári Európa-bajnokságra sandított.

„Szorosabb küzdelmet vártunk, de ez csak egy barátságos meccs volt. Szuper évet zártunk, de a következő még fontosabb lesz” – szögezte le a Bayern München játékosa. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu