Magához láncolta Müllert a Bayern

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 4. 22:50
A nyári vébé társgólkirálya 2015-ig a Bayern München alkalmazásában marad. Thomas Müllerrel hosszabbítottak a bajorok, aki ezentúl már három millió eurót kereshet évente.


Legnagyobb nyári húzásán van túl a Bayern, pedig most senkit nem igazolt. Ennél többről van szó: szerződést hosszabbítottak a 20 éves Müllerrel, ami felér egy sztár érkeztével. A címvédőhöz 2015-ig írt alá a vb-felfedezett középpályás.

A játékoson kívül a klub képviseletében Karl-Heinz Rummenigge és Christian Nerlinger volt jelen. A kontraktus egyik legfontosabb rublikájában már nem évi 2 millió eurós fizetés szerepel. Az új jövedelem 3 millió euró.

„Ha valaki azt mondja nekem, hogy az elkövetkezendő tíz évben a Bayernben kell játszanom, akkor azonnal igent mondanék rá - nyilatkozta Müller, aki 2000 júliusa óta a csapat tagja, de csak 2008-ban került fel a nagyok közé.

Az elmúlt egy évben Müller értéke 750 ezer euróról 23 millió euróra szökött fel. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Marwijk: Semmi közünk Robben sérüléséhez
Tagadja Bert van Marwijk, hogy a holland válogatottnak bármi köze lenne Arjen Robben kedden kiderült súlyos combsérüléséhez. A szövetségi kapitány a De Telegraafnak elmondta, nem kockáztatták a június elején egyszer már...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bayern-sokk: Robben két hónapra kidőlt
Elszakadt egy szalag Arjen Robben combjában, ami miatt az idény első két hónapját ki kell hagynia. A Bayern Münchennél a holland válogatottra mutogatnak, és nem értik, hogyan léphetett pályára a középpályás a világbajnokságon....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu