Bayern-sokk: Robben két hónapra kidőlt

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 3. 16:05
Elszakadt egy szalag Arjen Robben combjában, ami miatt az idény első két hónapját ki kell hagynia. A Bayern Münchennél a holland válogatottra mutogatnak, és nem értik, hogyan léphetett pályára a középpályás a világbajnokságon.



Robben kirobbanó formában játszott az előző idényben a Bayernben, és szinte a hátán vitte a csapatot, amely kis híján triplázott.

Ennek fényében különösen nagy érvágás a bajoroknak, hogy kedden bebizonyosodott: a középpályás a szezon első két hónapjában harcképtelen lesz.

A csapat orvosának elmondása szerint nagy a baj, Robben bal combjában ugyanis elszakadt egy szalag, aminek következtében egy ötcentiméteres lyuk keletkezett az izomban.

Minden a magyarok elleni, közvetlenül a vb-t megelőző barátságos mérkőzéssel kezdődött, amelynek hajrájában Robben egy rosszul sikerült trükk után a földön maradt.

Emiatt a dél-afrikai tornán is csak az egyenes kieséses szakaszban csillanthatta meg tudását, ám a Bayernnél ezt is hatalmas hibának tartják. Különösen a csapatorvos nehezményezi mindezt, hiszen a torna előtt és alatt felajánlotta, kivizsgálja Robbent, ám a hollandok válaszra sem méltatták.

A játékos sérülése a leverkuseni kölcsönből visszaérkező Toni Kroos előtt nyithatja meg az utat a Bayern kezdőcsapatába.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu