KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TAROCZY_BALAZS"
Becsapta a legenda, ezért viszi a pénzt 2008. december 12. 13:01 Sütő Zoltán több mint egy évtizedig támogatta anyagilag a magyar teniszt, de a korábban elnökségi tag, majd alelnök úgy érzi, becsapták, ezért a november 29-i rendkívüli közgyűlésen elbúcsúzott eddigi társaitól. Az üzletember az évek során több tízmillió forintot fordított szeretett sportágára, de állítása szerint becsapta őt a wimbledoni bajnok Taróczy Balázs.
 
Jövőre Edberg, 2010-ben Sampras jöhet 2008. december 10. 13:02 Könnyen elképzelhető, hogy az idei, remekül sikerült verseny folytatásában is világsztárok látogatnak Budapestre: Taróczy Balázs főszervező reméli, 2009-ben Stefan Edberg, míg 2010-ben Pete Sampras szerepel majd az ATP Tour of Champions magyarországi állomására. Sőt, a jövő évi eseményre Patrick Raftert és Jim Couriert is hazánkba csábítaná a korábbi wimbledoni bajnok.
 
Taróczy Balázs: hatalmas spanyol bravúr 2008. november 24. 10:21 Magyarország egyetlen felnőtt wimbledoni bajnoka, Taróczy Balázs is óriási bravúrnak tartja, hogy a spanyol férfi teniszválogatott idegenben nyert 3-1-re az argentin együttes ellen a Davis Kupa vasárnap befejeződött döntőjében. A legendás játékos úgy véli, Juan Martin Del Potro sérülése alapvetően befolyásolta a végkifejletet, sokkal nagyobb eséllyel küzdhetett volna a záró napon Fernando Verdasco ellen, akit alaposan feldobott a párosban aratott szombati siker.
 
McEnroe: Goran a fiatal, én meg a jóképű 2008. október 10. 22:35 John McEnroe igazi hangulatember, ha veszít, az életkedve is elmegy, ha viszont nyer, humoristákat megszégyenítő poéngyárral bombázza környezetét, a pályán és azon kívül is. Az amerikai világklasszis Björn Borg legyőzése után soron következő ellenfelének, Goran Ivanisevicnek is üzent a sajtótájékoztatón, megjött az étvágya. A BlackRock Tour of Champions budapesti állomásának slágermérkőzésére rengetegen voltak kíváncsiak a Papp László Sportarénában.
 
Kell-e nekünk Borg és McEnroe? 2008. október 9. 13:59 Ha röviden kellene válaszolni a címben megfogalmazott kérdésre, akkor: igen. Érdemes azonban a tenisz legendáinak budapesti fellépése előtt elgondolkodni néhány apróságon, tisztázni pár dolgot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu