KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TAMPA_BAY_RAYS"
Baseball, MLB: A Phillies 1980 után újra bajnoki címet szerzett 2008. október 30. 08:19 Két esős nap után magyar idő szerint csütörtök hajnalban nagy csatában, 4-3-as győzelmet arató Philadelphia Phillies nyerte az amerikai baseball-liga (MLB) nagydöntőjét (World Series) a Tampa Bay Rays ellen.
 
A bajnoki cím kapujába lépett a Phillies 2008. október 27. 16:11 A Philadelphia Phillies megnyerte az amerikai baseball-liga (MLB) nagydöntőjének (World Series) negyedik mérkőzését a Tampa Bay Rays ellen, így egy győzelemre került attól a bajnoki címtől, amelyet 125 éves története során csak egyszer hódított el, 1980-ban. A 46 ezer tomboló néző előtt rendezett találkozón a vendéglátók sztárja, Ryan Howard két hazafutással járult hozzá a Philadelphia kiütéses győzeleméhez.
 
Könnyedén egyenlített a Rays a döntőben 2008. október 24. 15:52 Magyar idő szerint péntek hajnalban megszerezte történelme első nagydöntőbeli győzelmét a Tampa Bay Rays az amerikai baseball-ligában (MLB), miután 4-2 arányban legyőzte a Philadelphia Philliest. Ezzel két mérkőzés után összesítésben sikerült kiegyenlíteniük, így az állás jelen pillanatban 1-1.
 
Hamels kidobta a Tampát a döntőben 2008. október 23. 09:06 Idegenbeli győzelemmel nyitott a Philadelphia Phillies az amerikai baseball-liga (MLB) nagydöntőjében, a World Seriesben. Cole Hamels irányításával a vendégek 3-2 arányban győzték le a Tropicana Fielden a Tampa Bay Rayst.
 
Tampa Bay-i csoda: már csak egy akadály 2008. október 20. 14:49 A Tampa Bay Rays 10 éves fennálásának legnagyobb sikerét aratva bejutott az észak-amerikai baseball bajnokság (MLB) nagydöntőjébe, miután 4-3-as összesítéssel túljutott a címvédő Boston Red Soxon. Ellenfele a Philadelphia Phillies lesz, akik 1993 után játszhatnak ismét a fináléban. A döntő magyar idő szerint csütörtök hajnalban kezdődik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu