KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZOLNOKI FŐISKOLA VSC"
Olimpiai bajnoka repítette a Szegedet 2009. május 6. 20:07 Második mérkőzését is megnyerte a Szeged Beton vízilabdacsapata a bajnoki rájátszás második fordulójában. A csongrádiak ezúttal a PVSK-t verték 14-9-re. Olimpiai bajnokuk, Varga Tamás négyszer is bevette az ellenfél hálóját, a mivel a meccs legjobbja lett. A két fővárosi egyesület rangadóján az Újpest Létay Krisztián remeklésével 9-9-es döntetlent játszott a zuglóiakkal.
 
Mi lesz így a nemzetközi kupadöntőben? 2009. április 18. 20:00 Rosszul melegített a jövő szerdai LEN-kupa döntő visszavágójára a Szeged Beton együttese a férfi vízilabda ob I 21. fordulójában. A csongrádiak 7-5-re kaptak ki hazai pályán a Ferencvárostól. A címvédő Vasas már nagyobb önbizalommal utazhat Genovába, a Recco otthonába az Euroliga negyeddöntőjének keretében. A Domino Honvéd bár nagyon jól kezdett, nehézzé tette magának a meccset a Pécs otthonában.
 
Kilencet szórtak az egriek a főiskolán 2009. április 15. 19:33 Az Eger férfi vízilabdacsapata 9-6-ra legyőzte a Szolnokot a férfi ob I 22. fordulójából előrehozott mérkőzésen. A rájátszás felsőházába már biztosan bekerülő hevesiek elsősorban válogatott játékosaik remeklésének köszönhetően hozták el a pontokat idegenből. Biros Péter kettő és Kiss Csaba is kétszer volt eredményes a mérkőzésen. Gerendás György tanítványai ezzel, ha csak időlegesen is, de megelőzték az eddig második helyen álló Domino Honvédot.
 
Hevesi kilences a Fradi hálójában 2009. március 14. 20:40 Rutinos klasszisainak köszönhetően az Eger csapata 9-5-re legyőzte a Ferencvárost a férfi vízilabda ob I 18. fordulójának rangadóján. A Biros Péter vezette hevesiek így közelebb kerültek a harmadik helyen álló zöld-fehérekhez. A Vasas és a Honvéd egyaránt idegenben verték meg ellenfelüket egy-egy gólfesztivált hozó találkozón. A Szeged két alapjátékosát nélkülözve verte a sereghajtó Szentest, elsősorban Weszelovszky László révén.
 
Jól hajráztak a Gerendás-legények 2009. január 31. 19:13 Szorosnak indult, ám annál simábban végződött az Eger-PVSK összecsapás a férfi vízilabda-bajnokság 12. fordulójában. Nyéki Balázs három góllal járult hozzá a hevesiek 13-5-ös sikeréhez. A Ferencváros tovább folytatta menetelését, a zöld-fehérek a Népligetben fogadták a Szolnok együttesét, és nagyobb nehézség nélkül, 13-5-el otthon tartották a pontokat. A Vasas tulajdonképpen edzőmeccset játszott az OSC ellen (19-4), míg a Domino magabiztosan hozta a sereghajtó Szentes elleni összecsapását. Előbbi meccsen Varga Dénes, utóbbin Szivós Márton talált be ötször.
 
Elvéreztek a szolnokiak Pécsett 2008. december 20. 17:49 A PVSK-Fűszért hazai környezetben két góllal nyert a Szolnoki Főiskola ellen a férfi vízilabda ob I 9. fordulójában. Két negyed elteltével 4-4 állt a táblán, 7-5 lett a vége.
 
Vízilabda ob I: a Szolnok hazai pályán győzte le a Fehérvárt 2008. december 10. 20:14 A férfi vízilabda bajnokság nyolcadik fordulójának elhalasztott mérkőzésén a Szolnok 10-6-ra győzött a Fehérvár ellen. A hazai pályán játszó Főiskolások a végelszámolás szempontjából fontos pontokat szereztek.
 
Vízilabda, férfi ob I: négy góllal nyert a BVSC a szolnok ellen 2008. november 15. 17:03 Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában a BVSC pályaválasztóként négy góllal bizonyult jobbnak a Szolnok csapatánál.
 
Szegedi siker a Tisza-parti derbin 2008. október 25. 19:36 a Szeged Beton nyerte a Tisza-parti csatát a Szolnok otthonában a vízilabda ob I 4. fordulójában. A hazaiak végig lelkesen játszottak, ám erejükből mindössze a tisztes helytállásra futotta Kásás Zoltán legénysége ellen.
 
Biztos UTE-siker a főiskolások ellen 2008. október 23. 19:25 A férfi vízilabda OB I harmadik fordulójában 11-8-ra győzött hazai pályán az UNIQA-UTE csapata a Szolnok ellen. A forduló előtt mindkét együttes három ponttal állt, de a meccsen egyértelműen a házigazda lilák domináltak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu