Szegedi siker a Tisza-parti derbin

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 19:36
a Szeged Beton nyerte a Tisza-parti csatát a Szolnok otthonában a vízilabda ob I 4. fordulójában. A hazaiak végig lelkesen játszottak, ám erejükből mindössze a tisztes helytállásra futotta Kásás Zoltán legénysége ellen.


 

VÍZILABDA OB I, 4. FORDULÓ:
SZOLNOKI FŐISKOLA-SZEGED BETON 6-10 (2-3, 1-3, 2-2, 1-2)
Szolnok, Tiszaligeti Uszoda, vezette: Schlosser, Bors.
SZOLNOK: Nébald, Németh D. 1, Józsa, Ridzyk 2, Kovács G., Soós, Munkácsi, Hangay Z. 1, Hangay R. 1, Süveges 1, Pásztor, Cunliffe.
SZEGED: Baksa, Vejzagics, Weszelovszky 3, Komlósi, M. Korolija, Varga T. 2, Lehmann, Varga P., Juhász Zs. 1, Török, Kuncz, Éles 1, M. Korolija.

 

 

A hazaiak mestere, Cseh Sándor a mérkőzés előtt úgy vélte, hogy csapata amennyiben teljes odaadással veti bele magát a küzdelembe, akár meg is szoríthatja a szegedi egyesületet.

A találkozó ennek megfelelően hazai találattal indult, ám ezt követően a vendégek vették át az irányítást, és villámgyors két góllal válaszoltak a szolnoki találatra.

Az egykori szolnoki Varga Tamás két góllal vétette észre magát, a vendégcsapat magabiztos játékkal a kezében tartotta a mérkőzést.

Baksa kapus ezidőtájt fantasztikus formában védett, a kapuja szinte bevehetetlen volt, így társaival háromgólos előnyben zárta az első félidőt.

A 3. negyedre egy harcias Szolnok állt ki, ám a végén már nem volt ok az izgalomra, és összességében megérdemelten nyert négygólos különbséggel a Szeged.

 

EDZŐSZEMMEL:
Cseh Sándor: - Erős csapat a Szeged, így annak ellenére, hogy jól játszottunk, igazán meg sem tudtuk szorongatni őket.
Kásás Zoltán: - Kicsit kapaszkodós volt a játék, ha távolról jobban célzunk, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu