KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZÉCSI ZOLTÁN"
Elküldik a háromszoros olimpiai bajnokot 2013. május 24. 09:43 Szabadlistára teszi háromszoros olimpiai bajnok kapusát, Szécsi Zoltánt a magyar bajnok ZF-Eger vízilabdacsapata. A hírt a 35 éves kapus jelentette be pénteken, az M1 Ma reggel című műsorában.
 
"Nem érdemeltünk volna győzelmet!" 2010. szeptember 2. 15:23 Szécsi Zoltán önkritikusan vallott a szerdai, görögök elleni pontvesztésről. A magyar férfi vízilabda-válogatott hat év után megverte Szerbiát, erre 6-6-os döntetlent játszott a papíron gyengébb hellénekkel a horvátországi Európa-bajnokság harmadik csoportmeccsén. Az olimpiai bajnok kapus szerint volt ereje a magyar csapatnak, ugyanakkor nem érdemelte volna meg a győzelmet.
 
Máris imádják a tehetséges kapust 2009. november 10. 13:02 Alig egy hónapja robbant be a köztudatba, máris az egyik legtehetségesebb magyar vízilabdázóként emlegetik Valics Bencét, a ZF Eger mindössze 19 éves kapusát. Szécsi Zoltán sérülése tehát, ha tetszik, ha nem, jókor jött az ifjú titánnak. „Én se értem, minek beszélnek honosításról, amikor a fiatalok jól teljesítenek" - mondta minden tini hevességével a juniorválogatott kapus a SportHirado.hu-nak a Vasas 7-6-os legyőzését követően. Hétfő este minden sajtómunkás Valicsot akarta elcsípni, pedig társai között ott találjuk a háromszoros olimpiai bajnok Biros Pétert is...
 
Megint megsérült a világklasszis kapus 2009. október 20. 10:45 Műteni kell Szécsi Zoltánt, a magyar vízilabda-válogatott háromszoros olimpiai bajnok pólósát. Az Eger kapusa, a BVSC elleni, idegenbeli bajnokin szenvedett vállsérülést, így több hónapos kihagyás vár rá.
 
„Tudom, milyen borzasztó érzés lehet" 2009. július 24. 08:55 Szurkol társainak, mégis saját feladatára koncentrál Szécsi Zoltán, a magyar férfi vízilabda-válogatott világbajnoki keretéből kimaradt világklasszis kapus. A háromszoros olimpiai bajnok játékos a SportHirado.hu-nak elmondta, szerinte igenis van első számú kapusa Kemény Dénes csapatának. A térdműtétje után lábadozó egri portás hozzátette, nagyon nehéz dolga lesz a srácoknak a negyeddöntőben. Együttesünk pénteken 13:30 perckor játssza utolsó csoportmérkőzését Dél-Afrika ellen - a végeredménytől függetlenül, nagy valószínűséggel csoportelsőként végzünk.
 
Vízilabda: Biros Péter és Szécsi Zoltán Eger díszpolgára lett 2008. november 13. 19:07 Eger képviselőtestülete díszpolgári címet adományozott Biros Péter és Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóknak, a ZF-Eger játékosainak.
 
Aranycsapat, harmadszor is aranycsapat! 2008. augusztus 24. 10:52 A magyar férfi vízilabda-válogatott egymás után harmadszor is olimpiai bajnok lett, miután iskolajátékkal múlta felül az Egyesült Államok nemzeti együttesét a pekingi vízilabdatorna döntőjében 14-10-re. Ezzel megvan a magyar olimpiai csapat harmadik aranyérme, a honi vízilabdasport történetében pedig a kilencedik elsőséget érték el Kemény Dénes tanítványai az ötkarikás játékokon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu