"Nem érdemeltünk volna győzelmet!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 2. 15:23
Szécsi Zoltán önkritikusan vallott a szerdai, görögök elleni pontvesztésről. A magyar férfi vízilabda-válogatott hat év után megverte Szerbiát, erre 6-6-os döntetlent játszott a papíron gyengébb hellénekkel a horvátországi Európa-bajnokság harmadik csoportmeccsén. Az olimpiai bajnok kapus szerint volt ereje a magyar csapatnak, ugyanakkor nem érdemelte volna meg a győzelmet.


 

"Az, hogy jó játék nélkül tudtuk átvenni a vezetést null-háromról, a csapat erejét mutatja - kezdte a vlv.hu-nak adott nyilatkozatában a kiváló kapus. - Örülök a szerbek elleni bravúrgyőzelemnek, meg egyáltalán, hogy a gödörből igenis ki tudunk mászni. Kicsi pechünk is volt a végén, hogy nem nyertük meg a meccset, de azért összességében nem érdemeltünk volna három pontot a görögök ellen."

"Kicsit ólmosak voltak a karok, ez talán még a szerbek elleni meccsnek volt köszönhető. Azonban végig higgadtak tudtunk maradni, fejben ott tudtunk lenni és jó munkásokhoz méltón ledolgoztuk a hátrányunkat."

Hátravan még két, a csoport leggyengébb tagjainak tartott ellenfél, ám Szécsi természetesen nem tartja ennyire egyértelműnek az erőviszonyokat.

"Az orosz csapat nem rossz, hiába áll nulla ponttal - folytatta az Eb-ken eddig egy ezüstig és három bronzig jutott Szecska. - A németek is csak eggyel tudták legyőzni őket, szóval nem rosszak, csakhát eggyel mindig kikaptak. Abban azért bízom, hogy holnap is legalább egy góllal ki fog kapni."


A magyar csapat további programja:
Magyarország–Oroszország - élőben a SportHíradón! (szept. 3., 13 óra)
Magyarország–Macedónia - ÉLŐben a SportHíradón! (szept. 5., 16:30 óra)
Eddig történt:
Magyarország-Németország 10-8
Magyarország-Szerbia 9-6
Magyarország-Görögország 6-6

A B-csopoprt állása:
1. Magyarország 3 2 1 0 25-20 5 7
2. Szerbia 3 2 0 1 35-24 11 6
3. Németország 3 2 0 1 23-23 0 6
4. Görögország 3 1 1 1 21-24 −3 4
5. Macedónia 3 1 0 2 22-27 −5 3
6. Oroszország 3 0 0 3 25-33 −8 0

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ég és föld: döntetlen a görögök ellen
Borzalmas játékkal csak 6-6-os döntetlent ért el a magyar férfi vízilabda-válogatott a megfiatalított Görögország ellen a vízilabda Európa-bajnokság A-csoportjának 3. fordulójában. A szerbek elleni gálát követően beragadtunk a...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hatéves átok tört meg a szerbek ellen!
Hosszú és nagyon fájdalmas sorozat végére tettünk pontot hétfő délután, hiszen a magyar férfi vízilabda-válogatott hat esztendő elteltével végre legyőzte a nagy mumusnak tartott Szerbiát. A magyarok a három gólig jutó Madaras...
Tovább a teljes cikkhez »
  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Győzelemmel kezdtünk a vízilabda-Eb-n!
Győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a zágrábi Európa-bajnokság nyitányán 10-8-ra legyőzte Németországot! A korábbival ellentétben nem volt annyira egyszerű ez a találkozó, de a lényeg,...
Tovább a teljes cikkhez »
  

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu