KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SVED_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Félelem és reszketés: Ibra Portugáliában 2013. november 14. 18:30 Már csak négy hely kiadó az európai válogatottak számára a világbajnokság közeledtével, a portugálok és a franciák is rághatják a körmüket, pótselejtezőre kényszerülnek. A Cristiano Ronaldo vezette luzitánoknak meggyűlhet a baja a Zlatan Ibrahimovic fémjelezte svédekkel, de a franciák sincsenek irigylésre méltó helyzetben, Kijevben kezdenek. Izland csodára vár, a görögök a védelmükben bíznak.
 
A Rasunda búcsúmeccse - Ibra nélkül 2012. augusztus 15. 16:08 Bokazúzódás miatt nem lép pályára Zlatan Ibrahimovic a brazilok ellen a stockholmi Rasunda Stadion "búcsúmeccsén". A szentélyt hamarosan lerombolják. A 80-szoros válogatott támadó így nem ütközik meg saját klubtársával, a selecao "sziklájával", Thiago Silvával.
 
Svédország: egy fecske csinál-e nyarat? 2012. június 7. 11:25 Az Európa-bajnokság csapatait bemutató sorozatunkban a svédekhez értünk, akik Európa-bajnoki történelemkönyve igencsak vékony, mindössze 1992-től íródik: addig ugyanis nem sikerült kivívni a döntőbeli szereplést. Mellesleg 1992-ben sem sikerült, igaz, nem is volt rá szükség: a rendező ország alanyi jogon indíthat csapatot…
 
Az Év játékosa: Zlatan Ibrahimovic! 2011. november 8. 14:21 Zlatan Ibrahimovicot, az AC Milan labdarúgóját választották Svédországban az Év játékosának. A 30 éves futballista pályafutása során hatodik alkalommal érdemelte ki az elismerést, először 2005-ben diadalmaskodott, majd 2007-ben újra, azóta pedig sorozatban négyszer.
 
A Wembleyben játszanak a svédek 2011. október 13. 15:21 Az angol válogatott november 15-én, az Eb-pótselejtezős szünetben Svédországot fogadja felkészülési mérkőzésen a londoni Wembleyben. A britek csoportelsőként, a skandinávok legjobb csoportmásodikként kvalifikálták magukat a kontinensviadalra. A Háromoroszlánosok három nappal korábban az Európa- és világbajnok spanyolokat látják vendégül. A svédekkel kétszer is összefut Anglia a közeljövőben, az új nemzeti stadion megnyitóján jövőre szintén létrejön a párosítás Stockholmban.
 
Svédország győzött, már biztosan 2. 2011. október 7. 20:07 Péntek este, Helsinkiben kiderült, életben maradnak-e a magyar labdarúgó-válogatott reményei az Eb-kijutásra. Sajnos minden esély elszállt, mivel a svéd válogatott 2-1-re győzött a rendkívül lelkes és sokkal több helyzetet kidolgozó finn nemzeti tizenegy ellen. Így az utolsó játéknap eredményeitől függetlenül a sárga-kékek végeznek az E-csoport második helyén, Magyarország előtt.
 
Ibra: Mindkét selejtezőt megnyerjük! 2011. október 7. 11:52 Üzent, vegyük úgy, hadat üzent Zlatan Ibrahimovic, a svéd labdarúgó-válogatottal két sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőre készülő csatársztár. A Milan kiválósága magabiztos és úgy véli, a péntek délutáni finnek elleni, valamint a keddi, hollandokkal szembeni összecsapásokat is behúzzák a háromkoronások - ezzel pedig a magyarok előtt ők végeznek majd .
 
A finnek kezében a mienk sorsa! 2011. október 6. 17:45 Péntek este, Helsinkiben kiderül, életben maradnak-e a magyar labdarúgó-válogatott reményei az Eb-kijutásra. Ehhez először az kell, hogy a svédek ledöntsék a következő akadályt a skandináv derbin, Finnország otthonában, azaz pontot veszítsenek. A statisztikák, és Ibrahimovic is Svédország mellett szól, ám a finnek fogadkoznak, vissza akarnak vágni a tavalyi 0-5-ért. Kapitányuk szerint nem fordulhatnak elő újra olyan bakik, mint a stockholmi meccsen.
 
Kislányként ábrázolják Ibrát a finnek 2011. október 6. 14:28 Valóságos háború tört ki a finn és a svéd lapok között a két ország pénteki Európa-bajnoki selejtezője előtt. Zlatan Ibrahimovic Harisnyás Pippiként bámult vissza a helsinki újságosstandokról, a Háromkoronások értelemszerűen védelmükbe vették a csatárt. A hangulat már most puskaporos.
 
Finn-svéd: 10 dolog, amiben bízhatunk 2011. október 5. 20:39 Izzadnak a tenyerek, remegnek a gyomrok, pénteken Európa-bajnoki-selejtezőre gyűlik össze a magyar szurkolósereg a televíziók képernyője elé - hogy megnézze a Finnország-Svédország összecsapást. Itt mindenki megbolondult? Persze hogy nem, mert talán már a kisiskolás is tudja, mi múlik azon a bizonyos pénteken 18.15-től kezdődő skandináv rangadón. Mi is tudjuk, ezért összeszedtünk 10 dolgot, amiben bízhatunk. Miért segítenek majd nekünk a finnek? Íme..
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu