Kislányként ábrázolják Ibrát a finnek

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 6. 14:28
Valóságos háború tört ki a finn és a svéd lapok között a két ország pénteki Európa-bajnoki selejtezője előtt. Zlatan Ibrahimovic Harisnyás Pippiként bámult vissza a helsinki újságosstandokról, a Háromkoronások értelemszerűen védelmükbe vették a csatárt. A hangulat már most puskaporos.


 

A két nemzet kapcsolatára semmiképp sem illik a barátságos jelző, és az indulatokat csak tovább korbácsolta az Ilta Sanomat gúnyrajza.

A finn lap Harisnyás Pippiként, egész oldalas képen ábrázolta az ellenfél első számú sztárját, Zlatan Ibrahimovicot, egyúttal kiadta a parancsot: „Állítsátok meg!”.

A húzás hatalmas felzúdulást váltott ki Svédországban, a büszke helyiek kikérik maguknak, hogy a Milan támadóját bárki is „transzvesztitaként” jelenítse meg.

Az Aftonbladet napilap a maga módján vett revánsot: képén Zlatan a nála jóval kisebb termetű finn védőket a markában tartja, és a Teletubbies rajzfilm törpéiként bánik velük.

A svéd munkatársak emlékeztetnek rá, a 194 centis, 100 kilós Ibrahimovic nemcsak méretben, de játéktudásban is messze felülmúlja a 180 centisnél is kisebbre nőtt bekkeket.

A médiaháborúban nem akarunk igazságot tenni, de hogy a pénteki helsinki meccsen a hazai pontszerzésért szorítunk, azon nincs mit titkolni. Csak így maradna esélye Magyarországnak a csoport második helyére.

 

Zlatan kezében tartja a finn védőket  

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Finn-svéd: 10 dolog, amiben bízhatunk
Izzadnak a tenyerek, remegnek a gyomrok, pénteken Európa-bajnoki-selejtezőre gyűlik össze a magyar szurkolósereg a televíziók képernyője elé - hogy megnézze a Finnország-Svédország összecsapást. Itt mindenki megbolondult? Persze...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu