KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FINN_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Ez igen! Kilencből hét pont Dárdaival! 2014. november 14. 22:45 Ismét nagy tartásról tett tanúbizonyságot a magyar válogatott, amely Gera Zoltán kései góljával gyűrte le Finnországot péntek este a Fradi stadionjában, Eb-selejtezőn. Inkább a vendégeké volt az első félidő, de végig kitartottak a mieink, és a hajrában lesújtottak. Magyarország három pontra az első helytől az F-csoportban. Folytatás a sorozatban márciusban, Budapesten, Görögország ellen. Dárdai Pál maximálisan teljesítette célkitűzését a magyar válogatottal az Eb-selejtezőkre, három meccs alatt hét pontot gyűjtöttünk, ami jó alapot teremthet számára a folytatáshoz.
 
A finnek örülnének a döntetlennek is 2014. március 4. 18:15 Egy döntetlennek már nagyon örülnék - nyilatkozta kedden, a Magyarország-Finnország győri barátságos labdarúgó-mérkőzés előtti napon Niklas Moisander, a vendégek csapatkapitánya.
 
Kétmillióan kapcsoltak a magyar-finnre 2011. október 12. 15:34 Ismét kiemelkedő nézettséget hozott az m1 csatorna futballközvetítése a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szerdai tájékoztatása szerint. Az MTI-hez eljuttatott közlemény kitér rá, hogy több mint kétmillióan kapcsoltak a közszolgálati csatornára kedden este a Magyarország-Finnország Európa-bajnoki selejtezőre.
 
Magyar-finn 0-0, Svédország Eb-résztvevő 2011. október 11. 22:10 A szurkolókon nem múlt, a játékosokon annál inkább: visszafogott teljesítménnyel, szürke meccsen játszott a magyar labdarúgó-válogatott 0-0-s döntetlent Finnország ellen Eb-selejtezőn, a Puskás Ferenc Stadionban. Egervári Sándor tizenötödik mérkőzésén első ikszét szerezte meg szövetségi kapitányként, de bármily furcsa, a végén még mi örülhettünk az egy pontnak. Dzsudzsák Balázs beszállt, de nem tudott minőségben hozzátenni a meccshez. És Svédország őrült meccsen 3-2-re verte Hollandiát, ezzel legjobb csoportmásodikként kint vannak az Eb-n!
 
A finnek szórakoztató meccsre számítanak 2011. október 10. 20:15 Szórakoztató mérkőzésre számít, ugyanakkor szeretne meglepetést okozni kedden a Puskás Ferenc Stadionban Mixu Paatelainen, a magyarok elleni zárókörös Európa-bajnoki selejtezőre készülő finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Sándor kezdhet, Dzsudzsák csere 2011. október 10. 17:36 Telkiben tartotta meg a finnek elleni utolsó sajtótájékoztatóját Egervári Sándor szövetségi kapitány. A magyar labdarúgó-válogatottnak már nem lehet esélye kijutni a jövő évi Európa-bajnokságra, ám a csapat nem fogja félvállról venni a kedden 20 órától kezdődő selejtezőjét. Sándor György kezdhet, Dzsudzsák Balázsra csereként számít a szakember, és mint azt már tudjuk, a korábban megsérült Rudolf Gergely kimarad. Novemberben a lengyelekkel és egy szintén csoportharmadik együttessel játszunk még.
 
Rudolf külön edzett a többiektől 2011. október 9. 17:23 A szombati szabadnap után vasárnap délben találkoztak újra Telkiben a finnek elleni Eb-selejtezőre készülő keret tagjai.
 
Spanyol bíró a magyar-finnen 2011. október 8. 18:42 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a spanyol Alberto Undiano Mallencót jelölte ki a keddi Magyarország-Finnország Európa-bajnoki selejtező játékvezetőjének. Munkáját honfitársai, Fermin Martínez Ibánez és Jesús Calvo Guadamuro segítik, a negyedik játékvezető feladatait Fernando Teixeira Vitienes látja el. Alberto Undiano Mallencót kétszer, 2005-ben és 2007-ben megválasztották a legjobb spanyol játékvezetőnek, 2010-ben három meccset vezetett a világbajnokságon.
 
Svédország győzött, már biztosan 2. 2011. október 7. 20:07 Péntek este, Helsinkiben kiderült, életben maradnak-e a magyar labdarúgó-válogatott reményei az Eb-kijutásra. Sajnos minden esély elszállt, mivel a svéd válogatott 2-1-re győzött a rendkívül lelkes és sokkal több helyzetet kidolgozó finn nemzeti tizenegy ellen. Így az utolsó játéknap eredményeitől függetlenül a sárga-kékek végeznek az E-csoport második helyén, Magyarország előtt.
 
Ibra: Mindkét selejtezőt megnyerjük! 2011. október 7. 11:52 Üzent, vegyük úgy, hadat üzent Zlatan Ibrahimovic, a svéd labdarúgó-válogatottal két sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőre készülő csatársztár. A Milan kiválósága magabiztos és úgy véli, a péntek délutáni finnek elleni, valamint a keddi, hollandokkal szembeni összecsapásokat is behúzzák a háromkoronások - ezzel pedig a magyarok előtt ők végeznek majd .
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu