Kétmillióan kapcsoltak a magyar-finnre

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2011. október 12. 15:34
Ismét kiemelkedő nézettséget hozott az m1 csatorna futballközvetítése a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szerdai tájékoztatása szerint. Az MTI-hez eljuttatott közlemény kitér rá, hogy több mint kétmillióan kapcsoltak a közszolgálati csatornára kedden este a Magyarország-Finnország Európa-bajnoki selejtezőre.


„Az AGB Nielsen hivatalos mérése szerint a közvetítést 733 ezer néző követte végig figyelemmel, többen, mint a korábbi, ebben a sorozatban általunk közvetített Eb selejtezőket. A nézőszám a mérkőzés második félidejében volt magasabb, ekkor már minden ötödik néző az m1-et választotta. Az Eb-selejtezős mérkőzés legfontosabb perceit körülbelül 950 ezren nézték egyszerre” - olvasható az MTVA tájékoztatásában, amelyből kiderül, meccs átlagos közönségaránya a felnőttek körében 16,2 százalék volt, és a 18-49 éveseknél is kiemelkedő, 14,2 százalékos részesedést ért el.

Az MTVA leszögezte, készen áll arra, hogy a jövőben is közvetítse a futballválogatott mérkőzéseit. A válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőjén, kedden este a Puskás Ferenc Stadionban gól nélküli döntetlent játszott Finnországgal.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu