KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SEBASTIEN SQUILLACI"
Korábbi arsenalos a Bastiában 2013. július 16. 20:33 Korábbi Arsenal-játékos a francia élvonalbeli újonc Bastia legfrissebb igazolása: Sébastien Squillaci egy évre ír alá, addig átesik az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálaton. A 32 éves védő a Monacóban töltötte legszebb éveit, később megfordult a Lyonnál és a Sevillánál is, a nyáron járt le a szerződése az Arsenalnál. 21-szeres francia válogatott.
 
Topligák: íme a szezon lúzercsapata! 2011. június 26. 14:49 Az olvasói és szerkesztői álomcsapattal megvagyunk, immár tudjuk, kik voltak az elmúlt idény legjobban teljesítő futballistái. Ezúttal a másik véglettel foglalkozunk, azokkal, akik a leginkább csalódást okoztak a magunk mögött hagyott szezonban. Az összeállítás során szakítottunk a 4-4-2-es felállással, és a Citrom-díjas tizenegyet 4-3-3-ban raktuk össze. Nézzük, kik azok, akik leginkább alulmúlták önmagukat és a várakozásokat a 2010/2011-es idényben!
 
Wenger igazol, ha nagy a baj 2011. január 10. 17:44 Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere úgy nyilatkozott, amennyiben záros határidőn belül nem jön helyre Sébastien Squillaci sérülése, igazol januárban.
 
Hihetetlen, mi folyik az Arsenalnál! 2010. szeptember 10. 15:57 Van Persie és Walcott után rövid időn belül Thomas Vermaelen is sérültet jelentett az Arsenalnál. A védelem belga oszlopát az újonnan igazolt Sébastien Squillaci helyettesíti a Bolton Wanderers elleni szombati bajnokin.
 
Hivatalos: Squillaci az Arsenalé 2010. augusztus 26. 15:23 Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere csütörtökön bejelentette, hogy aláírták a szerződést a francia labdarúgó-válogatott Sevillától érkezett védőjével, Sébastien Squillacival.
 
Squillaci a Sevillában folytatja 2008. július 16. 10:44 Sébastian Squillaci elhagyta Lyont, és a jövőben a Sevilla csapatát erősíti – adta hírül a francia klub. A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, így egyelőre azt sem lehet tudni, a hátvéd hány évre szóló kontraktusra kanyarította alá a nevét, és pontosan mennyit kellett érte fizetniük az andalúzoknak. A labdarúgó jelenleg Spanyolországban tartózkodik, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu