Hivatalos: Squillaci az Arsenalé

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 26. 15:23
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere csütörtökön bejelentette, hogy aláírták a szerződést a francia labdarúgó-válogatott Sevillától érkezett védőjével, Sébastien Squillacival.


A spanyol klub már a hétvégén közzétette, hogy mindenben megegyeztek az Ágyúsokkal, így nem senkit sem ért meglepetésként a 30 éves hátvéd érkezése, akiért 6,5 millió fontot fizettek az angolok.

Wenger a sajtótájékoztatón elmondta, hogy olyan játékost szereztek, aki tökéletesen passzol a Premier League stílusához: „Szükségünk volt egy kulcsfigurára a védelemben, aki tapasztalt, kiváló játékos, és megfelelő áron tudjuk megszerezni -  Squillacinál minden stimmelt."

Az új szerzemény a hétvégi, Blackburn Rovers elleni bajnokin még nem kap lehetőséget, de a Bajnokok Ligájában bevehethető lesz, mivel kihagyta a Sevilla kínos búcsújával záruló Braga elleni párharcát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egy orvosira van a védő az Arsenaltól
Már csak a kötelező orvosi vizsgálat választja el attól Sébastien Squillacit, hogy az Arsenalhoz igazoljon - jelentette be hivatalos honlapján a francia válogatott hátvéd klubja, a Sevilla. A francia már hétfőn aláírhat az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sevilla: Tárgyalunk az Arsenallal
A Sevilla megerősítette, hogy tárgyalásban áll az Arsenallal a francia válogatott középhátvéd Sebastian Squillaci átigazolásáról. Még nincs megegyezés, valószínű, hogy az Ágyúsoknak egy kicsit emelnie kell a tétet....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu