Sevilla: Tárgyalunk az Arsenallal

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 19. 15:25
A Sevilla megerősítette, hogy tárgyalásban áll az Arsenallal a francia válogatott középhátvéd Sebastian Squillaci átigazolásáról. Még nincs megegyezés, valószínű, hogy az Ágyúsoknak egy kicsit emelnie kell a tétet.


"Sebastien Squillaci jövője bizonytalan. Ahogy azt sportigazgatónk, Ramon Rodríguez elmondta, ajánlatot kaptunk az Arsenaltól" - szól a közlemény.

Az egykori Lyon-játékos hat-hét millió fontot ér a piacon, de ennél alacsonyabb összeget kínálnak a londoniak, így egy darabig még elhúzódhat az ügy.

Rögtönzött elnökség ülési ülést tartottak az andalúzok, hogy megvitassák, tudják-e pótolni Squillacit, aki ha Angliába is igazol, a hétvégén még biztosan nem debütálhat.

Rutinos kapust is szerződtetne Arsene Wenger, Mark Schwarzer vagy Shay Given lehet a befutó a legfrissebb hírek szerint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Francia válogatottra pályázik az Arsenal
Bő másfél héttel az átigazolási piac lezárulta előtt valószínűleg észbe kaphatott az Arsenal, hogy hátvédsorával bizony gondok akadhatnak az új szezonban, ezért vészmegoldásként Arsene Wenger menedzser a tapasztalt, a francia...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu