Francia válogatottra pályázik az Arsenal

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 19. 11:46
Bő másfél héttel az átigazolási piac lezárulta előtt valószínűleg észbe kaphatott az Arsenal, hogy hátvédsorával bizony gondok akadhatnak az új szezonban, ezért vészmegoldásként Arsene Wenger menedzser a tapasztalt, a francia válogatottal a világbajnokságot megjárt Sébastian Squillacira szeretne lecsapni.


Mint ismeretes, az Ágyúsok keretéből négy védő távozott (Sol Campbell, William Gallas, Philippe Senderos és Mickael Silvestre), miközben egyedül Laurent Koscielny érkezett pótlásukra.

Nyilvánvaló, annyira nem áll jól az egyesület, hogy három játékosának kiesését elbírja, ezért igyekszik minél gyorsabban megoldást találni a francia menedzser.

A középső hátvédet nem nevezte be klubcsapata, a Sevilla a szerdai Braga elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre, pontosan azért, nehogy tönkretegyen egy esetleges nagycsapattal kötendő üzletet.

A szakember a Canal Plus csatorna értesülései szerint már tárgyalt a 30 esztendős honfitársával, de egyelőre nem tudni, mire jutottak a felek.

AZ ARSENAL NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁSAI:
Érkezett: Maruan Samah (támadó, marokkói, Bordeaux), Laurent Koscielny (hátvéd; francia; Lorient; 11,25 millió font), Wellington Silva (támadó; brazil; Fluminense; 3,6m)
Távozott: Eduardo (támadó; horvát; Sahtar; 6,48m), William Gallas (hátvéd, francia, Tottenham Hotspur), Sol Campbell (hátvéd, Newcastle United), Mickael Silvestre (francia, hátvéd, ?), Fran Mérida (középpályás, spanyol, Atlético Madrid), Philippe Senderos (hátvéd, svájci, Fulham)

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu