KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SEBASTIEN SQUILLACI"
Korábbi arsenalos a Bastiában 2013. július 16. 20:33 Korábbi Arsenal-játékos a francia élvonalbeli újonc Bastia legfrissebb igazolása: Sébastien Squillaci egy évre ír alá, addig átesik az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálaton. A 32 éves védő a Monacóban töltötte legszebb éveit, később megfordult a Lyonnál és a Sevillánál is, a nyáron járt le a szerződése az Arsenalnál. 21-szeres francia válogatott.
 
Egy orvosira van a védő az Arsenaltól 2010. augusztus 23. 09:35 Már csak a kötelező orvosi vizsgálat választja el attól Sébastien Squillacit, hogy az Arsenalhoz igazoljon - jelentette be hivatalos honlapján a francia válogatott hátvéd klubja, a Sevilla. A francia már hétfőn aláírhat az Emiratesben.
 
Sevilla: Tárgyalunk az Arsenallal 2010. augusztus 19. 15:25 A Sevilla megerősítette, hogy tárgyalásban áll az Arsenallal a francia válogatott középhátvéd Sebastian Squillaci átigazolásáról. Még nincs megegyezés, valószínű, hogy az Ágyúsoknak egy kicsit emelnie kell a tétet.
 
Francia válogatottra pályázik az Arsenal 2010. augusztus 19. 11:46 Bő másfél héttel az átigazolási piac lezárulta előtt valószínűleg észbe kaphatott az Arsenal, hogy hátvédsorával bizony gondok akadhatnak az új szezonban, ezért vészmegoldásként Arsene Wenger menedzser a tapasztalt, a francia válogatottal a világbajnokságot megjárt Sébastian Squillacira szeretne lecsapni.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu