Squillaci a Sevillában folytatja

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 16. 10:44
Sébastian Squillaci elhagyta Lyont, és a jövőben a Sevilla csapatát erősíti – adta hírül a francia klub. A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, így egyelőre azt sem lehet tudni, a hátvéd hány évre szóló kontraktusra kanyarította alá a nevét, és pontosan mennyit kellett érte fizetniük az andalúzoknak. A labdarúgó jelenleg Spanyolországban tartózkodik, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton.


A Lyon 2006-ban vásárolta meg a Monacótól a játékost, miután Squillacinak elévülhetetlen érdemei voltak a „nagyhercegségbeliek” Bajnokok Ligája ezüstérmében.

 

A hátvéd négy év után hagyta ott a francia bajnoki címvédőt, és csatlakozott az ebben az idényben csak az UEFA-kupában szereplő Sevilllához.

 

A 12-szeres válogatott bekk nem alkotott maradandót az Olympique-ben, és a klub mindenható elnöke, Jean-Michel Aulas nem is gördített akadályt a 2010-ig érvényes szerződéssel bíró játékos távozása elé.

 

A Sevilla ötödik új szerzeménye volt a nyáron Squillaci, miután Lautaro Acosta, Abdoulay Konko, Romaric és Fernando Navarro már aláírt Andalúziába.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu